Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nem kellek majd senkinek a testem miatt? Szerintetek milyen?
Feltett valaki egy kérdést (mellékelt kép hozzá a testéről): http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
mindenki elvan ájulva, hogy milyen jó, de én ennél sokkal vékonyabb vagyok. ez azt jelenti, hogy a fiúknak az ilyen testalkatú lányok jönnek be, aki pedig vékonyabb azt anorexiásnak hiszik?!
csak mert én egyáltalán nem hasonlítok a képen látható hölgyre, magasabb vagyok, nagyobb mellek, laposabb has, keskenyebb derék, vékonyabb/hosszabb combok és karok, kerekebb (vagy nagyobb?) fenék.. de közel sem vagyok gebe
kezdem azt hinni, hogy undorító a testem pedig nem éppen olyan visszajelzéseket kaptam eddig (és azért fogytam le mert fél éve még jóval több fognivaló volt rajtam)
Dehogy is jézusom,hogy gondolhattad ezt?
Ez csak néhány válasz.Na meg sokan itt próbálnak csajozni.
Rengeteg srácnak tetszik a vékony test.Ne a gyakoris emberekre hallgass.Azok csak válaszok semmi több
" elég ránézni a combjára és látszik hogy van vagy 80 kiló..."
Nem csak vigasztalni próbálják, mert szerintem is gyönyörű teste van, de ez nem zárja ki, hogy a kérdezőnek ne lenne szintén szép teste. Nem értem mért íródott ez a kérdés, nem másokhoz kell hasonlítani magad.
Nincs 80 a csaj. 60-65 (persze magassàgfüggö).
Te a leìràs alapjàn jobb vagy ès ha nem lenne a csajom akkor a tested alapjàn fugàznàlak. Legalàbb 1 patron!
jajj kérdező... nagyon olyan a kérdésed, mintha fényezni akarnád magad. "magasabb vagyok, nagyobb mellek, laposabb has, keskenyebb derék, vékonyabb/hosszabb combok és karok, kerekebb (vagy nagyobb?) fenék" ... tudod jól a választ. ha meg pozitív visszajelzéseket kapsz élőben nem értem, hogy miért akarsz még gyk-n is kapni.
a belinkelt képen lévő lány közel sem 80 kg... jézus isten. :D jó ha 60 kg körül van...
ahogy a pasiknál is van egy jó test "intervallum" a lányoknál is van. tehát a duci és a sovány között...szerintem a te alkatod is e között van, ahogy a belinkelt képen is.
vékony nem egyenlő a sovánnyal! ahogy a husis sem egyenlő a kövérrel!
nem megerősítésre várok és nem fényezem magam -.-
ha a sorok közé néznétek, láthatnátok, hogy amiatt vagyok kétségbeesve, hogy egy gebe létrának néznek
aki pedig értelmes válaszokat adott, annak köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!