Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
16/L
Régen nagyon sokat csúfoltak, mert nagyon csúnya voltam, de most a 2 éva alatt rengeteget változtam. Lefogytam, kontatlencsés lettem, a frizurám is más és persze sminkelem is magam, de csak természetesen. A többiek szerint: kedves, segítőkész, egy kicsit örült:D, de normális vagyok, nem alázok le senkit. Vékony vagyok, 168cm magas, középhosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem. Normálisan öltözködöm, nem kirívósan de azért divatosan. Aki fiúk tetszettek nekem, nekik mind a buta lányok kelletek, akik lealáznak és lenéznek másokat:(
Minden barátnőmnek és osztálytársamnak volt már barátja.
Meg mindig a fejemhez vágják, hogy soha nem lesz barátom meg minden. Nagyon rossz érzés ez. Van olyan osztálytáram aki nem szép, nagyon kicsi és ducika is és neki már volt legalább 7 barátja. Van olyan is akinek soha nem lesz?
Nem Magyarországon élek, nem is vagyok egészen az.
Bécsben élek.
ma 18:46
akkor nekem nagyon bejövös lennél :(
Ha olyan lennék, mint az itt nyüsszögő pasik, akkor azt mondanám, hogy a pasiknak csak a bunkó pitsák kellenek.
Komolyra fordítva a szót: olyan nincs, hogy egyedül maradsz, ne aggódj, fiatal vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!