Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

16/L

Régen nagyon sokat csúfoltak, mert nagyon csúnya voltam, de most a 2 éva alatt rengeteget változtam. Lefogytam, kontatlencsés lettem, a frizurám is más és persze sminkelem is magam, de csak természetesen. A többiek szerint: kedves, segítőkész, egy kicsit örült:D, de normális vagyok, nem alázok le senkit. Vékony vagyok, 168cm magas, középhosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem. Normálisan öltözködöm, nem kirívósan de azért divatosan. Aki fiúk tetszettek nekem, nekik mind a buta lányok kelletek, akik lealáznak és lenéznek másokat:(

Minden barátnőmnek és osztálytársamnak volt már barátja.

Meg mindig a fejemhez vágják, hogy soha nem lesz barátom meg minden. Nagyon rossz érzés ez. Van olyan osztálytáram aki nem szép, nagyon kicsi és ducika is és neki már volt legalább 7 barátja. Van olyan is akinek soha nem lesz?

2013. júl. 2. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem biztos kellenél ha értelmes vagy de a statisztika szerint minél jobban bejönnél nekem annál meszebb laksz. :) Szóval mondj egy tartozkodási helyet és megmondom mennyire vagy az esetem :D
2013. júl. 2. 18:44
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon élek, nem is vagyok egészen az.

Bécsben élek.

2013. júl. 2. 18:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert a mai világban sajnos nincs szükség a normális emberekre. Vagy legalábbis csak nagyon kevés helyen. Ez a modern kor átka. Nem szabad feladnod, mert annál rosszabb nincs. Értelmes lánynak tűnsz, gyanítom elégedetlen voltál magaddal ami ellen tettél, ez már óriási dolog, az én szememben máris szimpátiát nyertél. Fel a fejjel! :)
2013. júl. 2. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:

ma 18:46

akkor nekem nagyon bejövös lennél :(

2013. júl. 2. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Akárcsak nekem :)
2013. júl. 2. 18:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha olyan lennék, mint az itt nyüsszögő pasik, akkor azt mondanám, hogy a pasiknak csak a bunkó pitsák kellenek.

Komolyra fordítva a szót: olyan nincs, hogy egyedül maradsz, ne aggódj, fiatal vagy még.

2013. júl. 2. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Figyelj én is azt hittem soha nem lesz barátom mert soha nem kezdeményeztek nálam a fiúk de azért voltak akik igen csak azok nekem nem jöttek be!!! Csigavér mindennek eljön az ideje és most az enyém a suli legjobb pasija!!! Ha lenne kérdésed még akk írj rám privátban lehet hogy tudnék valamiben segíteni!!! :)
2013. júl. 2. 18:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy lesz azért valakim. Csak azért nagyonbánt, hogy már 16 vagyok és nemvolt legalább egy pasim se:S Ennyi idősen szerintem már mindenkinek volt 1 vagy 2
2013. júl. 2. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Figyi te elégedett vagy a külsőddel életvidám csajszi vagy??? Mert ha igen akk nagyon vonzó is!!! :D
2013. júl. 2. 18:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha küldenél képet többet tudnánk mondani. :))
2013. júl. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!