Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
16/L
Régen nagyon sokat csúfoltak, mert nagyon csúnya voltam, de most a 2 éva alatt rengeteget változtam. Lefogytam, kontatlencsés lettem, a frizurám is más és persze sminkelem is magam, de csak természetesen. A többiek szerint: kedves, segítőkész, egy kicsit örült:D, de normális vagyok, nem alázok le senkit. Vékony vagyok, 168cm magas, középhosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem. Normálisan öltözködöm, nem kirívósan de azért divatosan. Aki fiúk tetszettek nekem, nekik mind a buta lányok kelletek, akik lealáznak és lenéznek másokat:(
Minden barátnőmnek és osztálytársamnak volt már barátja.
Meg mindig a fejemhez vágják, hogy soha nem lesz barátom meg minden. Nagyon rossz érzés ez. Van olyan osztálytáram aki nem szép, nagyon kicsi és ducika is és neki már volt legalább 7 barátja. Van olyan is akinek soha nem lesz?
Most az a lényeg, hogy minél több pasit zabálj fel?
Tuti, hogy annak az osztálytársadnak, akinek 7 barátja volt, egy "kapcsolata" sem tartott 3 napnál tovább. -.-"
Ezek nem kapcsolatok. Ezek szánalmas "nagyok vagyunk" dolgok.
Elismerésre méltó, hogy ennyit változtattál magadon. :)
Tudom, hogy mondani könnyű, de ne figyelj azokra, akik csúfolnak. Ők ettől többnek érzik magukat. Hát érezzék. Te pedig minden egyes csúfolásban láss kihívást - védd meg magad, vagy ha nincs kedved, oda se bagózz.
Ez a barát téma már kötelezővé vált? Könyörgöm, tizenévesen NEM KELL kapcsolatban élni! Főleg, ha nem vagy rá elég érett. Azért ne akarj járni egy fiúval, mert csak te lógsz ki a többiek közül. Csak akkor, ha tényleg tetszik neked, és készen állsz rá, hogy ne egy három napos kapcsolatot kelljen elkönyvelned.
Ha a fiúnak pedig az önző, üresfejű fruska kell, akkor áldásom rá, megérdemli.
Na. Ez megvolt.
Egyébként meg tuti nem maradsz egyedül. Szerintem mindenkinek van egy párja a világon. :) Csak tarts ki. És ne kényszerből lépj egy kapcsolatba.
Sok sikert! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!