Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

16/L

Régen nagyon sokat csúfoltak, mert nagyon csúnya voltam, de most a 2 éva alatt rengeteget változtam. Lefogytam, kontatlencsés lettem, a frizurám is más és persze sminkelem is magam, de csak természetesen. A többiek szerint: kedves, segítőkész, egy kicsit örült:D, de normális vagyok, nem alázok le senkit. Vékony vagyok, 168cm magas, középhosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem. Normálisan öltözködöm, nem kirívósan de azért divatosan. Aki fiúk tetszettek nekem, nekik mind a buta lányok kelletek, akik lealáznak és lenéznek másokat:(

Minden barátnőmnek és osztálytársamnak volt már barátja.

Meg mindig a fejemhez vágják, hogy soha nem lesz barátom meg minden. Nagyon rossz érzés ez. Van olyan osztálytáram aki nem szép, nagyon kicsi és ducika is és neki már volt legalább 7 barátja. Van olyan is akinek soha nem lesz?

2013. júl. 2. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most az a lényeg, hogy minél több pasit zabálj fel?

Tuti, hogy annak az osztálytársadnak, akinek 7 barátja volt, egy "kapcsolata" sem tartott 3 napnál tovább. -.-"

Ezek nem kapcsolatok. Ezek szánalmas "nagyok vagyunk" dolgok.

Elismerésre méltó, hogy ennyit változtattál magadon. :)

Tudom, hogy mondani könnyű, de ne figyelj azokra, akik csúfolnak. Ők ettől többnek érzik magukat. Hát érezzék. Te pedig minden egyes csúfolásban láss kihívást - védd meg magad, vagy ha nincs kedved, oda se bagózz.

Ez a barát téma már kötelezővé vált? Könyörgöm, tizenévesen NEM KELL kapcsolatban élni! Főleg, ha nem vagy rá elég érett. Azért ne akarj járni egy fiúval, mert csak te lógsz ki a többiek közül. Csak akkor, ha tényleg tetszik neked, és készen állsz rá, hogy ne egy három napos kapcsolatot kelljen elkönyvelned.

Ha a fiúnak pedig az önző, üresfejű fruska kell, akkor áldásom rá, megérdemli.

Na. Ez megvolt.

Egyébként meg tuti nem maradsz egyedül. Szerintem mindenkinek van egy párja a világon. :) Csak tarts ki. És ne kényszerből lépj egy kapcsolatba.

Sok sikert! ^^

2013. júl. 2. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
3/11-el nagyon egyetértek! Te már tettél azért,hogy megváltoztasd a külsődön azokat a dolgokat amik esetleg hátrányból indítanának téged egy ismerkedésben. A lényeg,hogy lesz barátod,ha nem is most vagy 1 hét múlva,de lesz! Hidd el! Ha közelebb laknék hozzád biztos,hogy jobban meg szeretnélek ismerni,mert ritka az olyan lány mint te! Én sok szerencsét kívánok neked és remélem rád talál majd az a srác aki mindennél boldogabbá tesz téged! :)
2013. júl. 2. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Rá érsz még. Elég 18 évesen pasizni. Sokan addig nem is érzik szükségét.
2013. júl. 3. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!