Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
A jó küllem meg van.De azt már mondtam.Látom a részleteket nem olvastad el.
Nekem nem az a bajom,hogy nem találok nőt,hanem az,hogy olyan nőt nem találok,aki rám lenne kíváncsi és nem csak a külsőmre.
Szerintem az egész a kisugárzástól függ. Nem tudom, mennyire vagy, úgymond, "ráfeszülve" a nő témára, de ha lazábban veszed az egészet, lehet, hogy magától jönne, nem gondolod? :] Az se derült ki, hogy mióta próbálkozol, hiszen nem könnyű megtalálni azt a személyt, akiben valami úgy isten igazából megfog.
Annyit tudok tanácsolni, hogy járj nyitott szemmel, önmagad se legyél túlságosan előítéletes, hiszen érhet még kellemes meglepetés. Ne aggódj, ne feszülj rá, vedd lazára és kezeld úgy, mint egy játékot!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Egyáltalán nem kell macsónak lenni.
A lényeg az hogy a lányok téged szeressenek és ne egy hamisítványt.De ha nem fogadják el aki vagy akkor például menj oda egy lányhoz,kérj útbaigazítást,kulturáltan köszönd meg és mond neki hogy "De rendes vagy" meg hogy "Remélem találkozunk még" és próbálj meg számot cserélni.De ha megjátszod magad és úgy szeret beléd akkor nem lesz hosszú a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!