Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit problémáznak a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit problémáznak a nők, hogy nincs pasijuk/senkinek sem kellenek? L

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Én sem állok le mindenféle jött-ment alakkal, de ha egy normális, srác elhív valahová szívesen elmegyek. Sok kérdés van itt is, hogy hol találom meg azt a fiút, miért nem keres randi után, miért nem tetszem senkinek...stb, mikor lehetőséget sem adnak. Nekem még egy randi sem sikerült rosszul, elég, ha szép vagy, csinosan felöltözöl, nem kukaként ülsz ott. Általában már aznap keresni szoktak. Annyira nem értem ezt így nő létemre.
2014. júl. 30. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ennek a kérdésnek csak az volt az értelme, hogy eldicsekedj, milyen sikeres is vagy. Bocsi, nem lehetünk egyformák, nem mindenkit legyint meg az önbizalom szele.
2014. júl. 30. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Mert a tökéletes pasit keresik, ennél egy hajszálnyit sem adnak lejjebb. Egyesek idővel kinövik, mások nem...
2014. júl. 30. 22:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évig nem volt senkim, majd 3 hónapon belül kerestek vagy 6-an. Szerencse is közbeszól. De leginkább hozzáállás.
2014. júl. 30. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát ez nem pont így van. Van olyan hogy 2 ember nem passzol össze, és köze nincs most itt ahhoz, hogy jól kell kinézni. Ja persze, elég ahhoz egy kicsit jól kinézni, hogy (kis túlzással) egy éjszakára minden pasi megdugjon, de hogy komolyabb legyen a dolog, ahhoz kicsit több kell...
2014. júl. 30. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Az elsőnek pedig igaza van, nekem is ilyen érzésem van.
2014. júl. 30. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
szerintem a kérdező férfi :)
2014. júl. 30. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van. Ez nem csak a nőkre jellemző egyébként.
2014. júl. 30. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Jaja a kérdező férfi, túl logikus és ésszerű (ezért lepontoznak az fix:D)
2014. júl. 30. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Én férfiként tűnődök ezen :/
2014. júl. 30. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
háhá felpontoztak :)
2014. júl. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!