Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bogaras és különc lányok senkinek nem kellenek?
Én is ilyen vagyok, és unom hogyha randizásnál a hobbik kerülnek szóba (nekem a földönkívüli élet kutatása és a kvantumfizika) mindenki úgy néz rám mint egy Marslakóra .. Ez még a jobbik eset, rengetegszer volt hogy otthagytak számlával mindennel, vagy elbőgtem magam miután otthagytak, és mindenki csak nézett .
A leghosszabb kapcsolatom is 3 hét volt . Állítólag azért szakítottak mert folyton rájuk másztam és éjjel nappal a s*ggükbe voltam ...
Nem vagyok az a feladós típus, de már kezd elegem lenni ezekből a csalódásokból és néha olyan depresszió jön rám hogy nem igaz, főleg hogy anyámnak is van pasija akivel előttem megállás nélkül falják egymást ...
Minden éjjel álomba sírom magam azzal a gondolattal hogy egyszer az én lovagom is eljön . Szerintetek mi lehet a megoldás ?
ezek a témák engem is érdekelnek, de nekem sem volt még senki :)
nekem az olyan csajoktól forr fel az agyvizem akiknek a kedvenc témája kis, kutyák és macskák vagy hasonló baromságok.
honnan vagy kedves kérdező :) ?
26f
En orulnek, ha valaki "a seggemben" lenne folyton.:)
Es az,hogy otthagytak....
Engem is meghatott:S
Mindig erzekeny srac voltam,de senkisem nezi a belsot.:(
Itt sírják teli a klaviatúrát a magányos hölgyek. Társkereső oldalon pedig 1% méltat válaszra. Arról is lesír, hogy az ÁlomPasit keresi hófehér mercedesen.
Durvábban fogalmazva: kapjátok be lányok.
Az igazság az, hogy a lányok meg állandóan visszautasítják a fiúkat akik hasonló hobbival rendelkeznek, mint te. Mert "kockák", meg "stréberek." A sztoridból úgy látszik, ez visszafelé is működik. Engem egy időben a másik véglet érdekelt. (Középkor, fantasy, vámpírok meg ilyenek.) Emlékszem az akkori barátnőm állandóan arra kért, hogy fogjam már be, amikor előjöttem vele. :D Nem tudom milyen okok vannak emögött az elutasítás mögött. De szerintem teljesen jó, ha van egy hobbid, ami érdekel. Ne is gondolj azokra, akik emiatt ott hagytak.
Két megoldást látok:
1. Titkold el ezt a hobbidat, ha rákérdeznek persze mondd meg, de ne nagyon mesélj róla senkinek.
2. Keress valakit, akinek hasonló érdeklődési köre van.
Sok sikert kívánok neked, és fel a fejjel! :)
Az Ufo-k ról nem beszélgetnék. De amennyiben fizikus vagy szívesen venném ha feltudnál világosítani a gravitócióról.
Az is mindig érdekelt, hogy a föld-hold több milliárd éves inerciarendszerében ahol a kölcsönös vonzás működteti a az ár-apály jelenséget. Mi biztosítja ehhez az energiát. Hiába működik jó hatásfokkal az évmilliárdok alatt iszonyat energiát emészett vel a víz mozgatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!