Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsállom az olyan pasikat, aki elárulja a barátnőjének vagy a leendő barátnőjének hogy mennyit keres? Mert szerintem ez csak saját magára tartozik, senkinek ehhez semmi köze. Ne azért kedvelje a lány.
Kedves kérdező nem érzed az iróniát, bocsánat erről nem tudtam. Leírom érhetőben az előző két hozzászólásomat. Ő is tudta az én fizetésem, és én is az övét, mert összeakartunk költözni igen hamar. Ha várunk 1 évet, amikor szerinted elmúlik a lángolás és kiderül, hogy szerelem-e, akkor lehet nem tartana most is a kapcsolatunk, mert szép dolog arról papolni, hogy a távkapcsolat az erős szerelmet még erősebbé teszi ez lehet igaz, de közben az embert felőrli. Így nálunk egyértelmű volt, hogy elmondjuk a másiknak a fizetésünk összegét. Megbíztunk egymásban, így nem volt kérdés. Nem a fizetéséért kedvelem, ő se engem, de sokat számított abban a kérdésben, hogy el tudunk indulni vagy sem. Ha csak járogatnánk érdekelné a halált mennyit keres, akkor a magánügye lenne, nem ettől lesz vonzó a pasi.
Így kikérem magamnak az anyagias jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!