Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A bogaras és különc lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bogaras és különc lányok senkinek nem kellenek?

Figyelt kérdés

Én is ilyen vagyok, és unom hogyha randizásnál a hobbik kerülnek szóba (nekem a földönkívüli élet kutatása és a kvantumfizika) mindenki úgy néz rám mint egy Marslakóra .. Ez még a jobbik eset, rengetegszer volt hogy otthagytak számlával mindennel, vagy elbőgtem magam miután otthagytak, és mindenki csak nézett .

A leghosszabb kapcsolatom is 3 hét volt . Állítólag azért szakítottak mert folyton rájuk másztam és éjjel nappal a s*ggükbe voltam ...

Nem vagyok az a feladós típus, de már kezd elegem lenni ezekből a csalódásokból és néha olyan depresszió jön rám hogy nem igaz, főleg hogy anyámnak is van pasija akivel előttem megállás nélkül falják egymást ...

Minden éjjel álomba sírom magam azzal a gondolattal hogy egyszer az én lovagom is eljön . Szerintetek mi lehet a megoldás ?

2014. aug. 26. 21:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Régebben is feltetted ugyanezt a kérdést, nem kaptál akkor elég választ?
2014. aug. 26. 21:08
 2/23 anonim ***** válasza:
most egy kicsit beléd szerettem
2014. aug. 26. 21:09
 3/23 A kérdező kommentje:
2 hónapja feltettem igen csak akkor ezt törölték ... Az indokát máig se tudom, de semmi gond jelentgessetek nyugodtan ha ettől jobban alszotok ...
2014. aug. 26. 21:10
 4/23 anonim ***** válasza:
Ezenkivűl érdekel még valami?
2014. aug. 26. 21:10
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én spéci mindig is egy ragaszkodó lányt szerettem volna.
2014. aug. 26. 21:11
 6/23 anonim válasza:

szerintem semmi gond nincs veled, így ahogy ez olvasom :P

mennyi idős vagy?

2014. aug. 26. 21:12
 7/23 anonim ***** válasza:
Ugyan, még nekem is van barátom:D Neked is biztosan lesz valakid aki komoly^^
2014. aug. 26. 21:12
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a gáz ezekkel a témákkal, főleg hogy nem először hozod fel ezt a kérdést. Szerintem nagy feneket kerítesz a dolognak, és igazából csak sablonos hülyékbe futsz.

Keress mást, aki értékel. Aki meg nem, arra tojni kell, magasról :)

2014. aug. 26. 21:13
 9/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom mennyi idős vagy, de engem a hobbid speciel nem zavarna. Én is "különc" vagyok bizonyos szinten. Legrosszabb esetben nem tudnék hozzászólni a dolgokhoz VAGY más szemszögből közelíteném meg. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Egyszerűen nem megfelelő emberekkel próbálkoztál eddig. Mindenesetre meg ne változz ilyen dolgokban másokért. Vagy fogadjanak el így, vagy ne.

23/F

2014. aug. 26. 21:15
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Akit a földönkívüli élet, meg a kvantumfizika érdekel, hogyhogy még mindig hisz a "szőke herceg majd eljön" dologban? Az ilyen emberek többnyire racionalisták és nem ilyen kislányosan idealisták. A rámenősséget meg csak addig ajnározzák az itteni szűz fiúcskák, amíg rá nem jönnek, hogy mennyire idegesítő is tud lenni.
2014. aug. 26. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!