Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után fog még keresni vagy nincs remény?
Figyelt kérdés
Nemrég randiztam egy sráccal. Nagyon jól éreztem magam, ittunk egy kévét jókat nevetgéltünk tök jól elbeszélgettünk..viszont sosem nézett rám, csak nagyon ritkán egy-egy pillanatra. Aztán egyszer csak csörgött a mobilja és közölte hogy hívta egy haverja és most mennie kell..viszont nem indokolta meg, hogy miért. Amikor elbúcsúztunk adott puszit, mondta, hogy majd dumálunk meg minden. Most akkor nem jöttem be neki? Vagy csak tényleg el kellett mennie? És ha igen miért nem mondta meg, hogy miért? És miért nem nézett a szemembe? Lehetséges, hogy nem jöttem be neki annyira csak nem akart megbántani?2014. aug. 8. 19:28
11/16 anonim válasza:
Ha rajtad múlik: igen, ámde neki önáló akarata van, tehát várnod kell.
12/16 anonim válasza:
Mennyi idő telt el a randi óta?
13/16 A kérdező kommentje:
csak pár óra
2014. aug. 8. 20:18
14/16 anonim válasza:
Pár óra, akkor nincs gond. Én a helyedben még nem kezdtem volna el aggódni.
De egyébként egyik ismerősöm már kért meg rá, hogy hívjam fel, hogy leléphessen egy randiról. Tényleg elég bevett szokás.
Az hogy kerülte a szemkontaktust, lehet a bűntudat jele is, mert ő tudta előre hogy kicseszik veled. Vagy tényleg csak zavarban volt. Előbb utóbb úgyis kiderül.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem igazán
2014. aug. 9. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!