Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény, hogy keresni fog, mint nőt?
Figyelt kérdés
Lassan már fél éve, hogy kezdeményeztem egy 21 éves fiúnál. Az elején jól megvoltunk, sokat beszélgettünk, és bár én tettem meg a kezdő lépést, azt követően mindig ő keresett. Neki nem sokkal előtte ért véget egy hosszú kapcsolata, ami tényleg megviselte. Épp ezért nem is akart belebonyolódni ismét egy másik kapcsolatba. Én viszont pont arra vágytam, és nagyon hamar beleszerettem a fiúba, aki annak ellenére, hogy nem akart barátnőt, megcsókolt. Azt mondta, jól érzi magát velem, és a vonzalom is megvan. 20 évesen tőle kaptam életem első csókját. Engem ez vezethetett félre… Azt hittem, azért mégis jelentek neki vmit, hiszen egy közömbös embert nem szokás csókolgatni (gondoltam én)…. Aztán eltávolodtunk egymástól, ő keresett magának egy „szexpajtást”, addig én talonba lettem rakva. Aztán megint találkozgattunk, és megint jött egy újabb csaj…. Több nőről tudok, akivel kavart. Ő az a tipikus jóképű nőfaló. Mikor aztán már úgy éreztem, túltette magát azon a hosszú kapcsolaton, és ismét keresett engem, lefeküdtem vele. Tényleg úgy éreztem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Ez ment ismét egy hónapig. Minden nap beszéltünk, többször is találkoztunk egy héten, és nem csak a szex miatt. Aztán elment pár hónapra külföldre. Még nem jött haza, 2 hetet lesz itthon, mert nyárra elvállalt egy szezonmunkát. Egy héttel ezelőttig, napi több órát chateltünk. Viszont most furcsa lett, nem nagyon keres. Tudomásom szerint van egy kiszemelt lány, akit ha hazajön, meg akar környékezni, bár nem tudom, hogy ez komoly, vagy csak meg akarja kapni egy időre. Nem tudom, hogyan gondolja, hogy belemegy egy kapcsolatba, miközben megy a sok bikinis lány közé, és egész nyáron nem jön haza… Persze nekem ezt nem mondta el... Én bocsánatot kértem tőle, hogy „megfojtottam” a szeretetemmel, mert sztem ez volt a hiba…. Azt mondta, ez jóvá tehető de ehhez idő kell, de addig is beszélgessünk. Mégis mennyi idő? És addig mit csináljak? Elképzelhető, hogy egyszer megszeressen? Fog még keresni valaha, mint nőt? Mert a barátja nem tudok lenni. Én tényleg a tenyeremen hordoztam, és mindent elnéztem neki, annak ellenére, hogy tudom, nem kellett volna szóba állnom se egy ilyen tipikus nőcsábász alakkal. Önbecsülésem és a tartásom 6 méterrel a föld alá került… De kimondhatatlanul szeretem, ő volt az első és az egyetlen az életemben, és szeretném ha kapna a dolog köztünk egy esélyt.2012. máj. 10. 18:12
1/4 anonim válasza:
Ez reménytelen,ne foglalkozz vele többet,arra fordíts energiát,hogy túltedd magad rajta.Mást,jobbat érdemelsz.
"nem kellett volna szóba állnom se egy ilyen tipikus nőcsábász alakkal. Önbecsülésem és a tartásom 6 méterrel a föld alá került"
Ezt tartsd szem előtt mostantól.23/F
2/4 anonim válasza:
Első vagyok:még annyit tennék hozzá,hogy úgy,mint nőt nem fog keresni.Úgy,mint szexpartnert,biztos fog.
3/4 A kérdező kommentje:
Később sem? Szóval, esetleg, hónapok, évek múlva, ha benő a feje lágya, akkor se fogja tudni megbecsülni, amiket érte tettem? Mert az eddigi kapcsolataiban a lányok nem törődtek vele, akivel együtt élt egy évig, még csak mosni sem mosott rá... Én fél éve ismerem, de sztem többet takarítottam nála, sütöttem, főztem, ugrottam neki a bajban, mint a volt barátnője... Nem az olyan lányokkal fogja megalapozni a jövőjét, akikkel versenyben vedelhet... Ha elvileg szeret velem lenni, és a vonzalom is megvan, akkor miért nem próbáljuk meg? Örülhetne, hogy van, aki szereti, a csillagokat is lehozná neki, és akihez nem nyúlt más férfi rajta kívül, csak az övé lehetne.... Vagy ő az a tipikus rosszfiú, aki sosem változik? Mert én várnék rá, ha lenne esély, hogy megszeret....
2012. máj. 11. 01:43
4/4 anonim válasza:
Ne várj rá,ne tartogasd magad..rosszabb,mint a lutri!!
Keress olyat,aki viszont szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!