Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után fog még keresni vagy nincs remény?
Figyelt kérdés
Nemrég randiztam egy sráccal. Nagyon jól éreztem magam, ittunk egy kévét jókat nevetgéltünk tök jól elbeszélgettünk..viszont sosem nézett rám, csak nagyon ritkán egy-egy pillanatra. Aztán egyszer csak csörgött a mobilja és közölte hogy hívta egy haverja és most mennie kell..viszont nem indokolta meg, hogy miért. Amikor elbúcsúztunk adott puszit, mondta, hogy majd dumálunk meg minden. Most akkor nem jöttem be neki? Vagy csak tényleg el kellett mennie? És ha igen miért nem mondta meg, hogy miért? És miért nem nézett a szemembe? Lehetséges, hogy nem jöttem be neki annyira csak nem akart megbántani?2014. aug. 8. 19:28
1/16 anonim válasza:
Ez egy hagyományos menekülőút. Megkéri a havert, hogy hívja fel egy óra múlva. Ha bejössz neki, veled marad, ha nem, akkor meg azt mondja, hogy mennie kell.
2/16 anonim válasza:
Nem is kell haver, televan a market kamuhívós programokkal, én is menekültem már így el, de megvan az esély, hogy valódi volt, pár nap múlva kiderül
3/16 anonim válasza:
a szemedbe lehet azért nem nézett mert zavarban volt nagyon, és talán nagyon fontos dolog miatt kellett elmennie
azóta beszéltetek?
4/16 A kérdező kommentje:
francba..pedig nagyon bejött a srác :(
2014. aug. 8. 19:34
5/16 A kérdező kommentje:
még nem:(
2014. aug. 8. 19:36
8/16 A kérdező kommentje:
haha:)
2014. aug. 8. 19:41
10/16 A kérdező kommentje:
szerintem ezt a neten való ismerkedést meghagyom másnak:) de köszi:)
2014. aug. 8. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!