Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoljak ezek utan? Fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak ezek utan? Fog meg keresni, ha nem keresne nagyon ciki ha en irok neki?

Figyelt kérdés
Penteken sorozni voltam egy sraccal. Nem tudom hogy igazi randi volt e. Nem tudom hogy erezte magat, amikor elkoszontunk megolelt, mondta hogy majd meg jovoheten talalkozhatnank es hogy "cuki vagyok hogy eljottem".
2014. júl. 13. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Írjál neki.
2014. júl. 13. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne keresd,várd meg, míg ő keres.
2014. júl. 13. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat ez igy egy egy..nem akarom elcseszni,ha irnek neki legalabb latna hogy erdekel de hosszutavon nem lenne jo ha megszokna hogy mindig csak en keresem.szeretnem latni de ha nem irok neki felek h o nem fog.ha pedig irok akkor megalazonak fogom erezni es ha nem akar velem ujra talalkozni ugy is szenvedes lesz az egesz.lehet h nemis randi volt,csak unatkozott es azert hivott el..
2014. júl. 13. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Vagy az exem kerdezte meg szemetsegbol..ez az en formam (Y)csak egyre jobban megalazom magam de ha nem teszem egy maganyos senki vagyok.engem senki nem keresne
2014. júl. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!