Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lány vagy goth lány?
mi az hogy átlagos,Kinek mi?ha repper lennék,kérdezhetném:rapper lány vagy átlagos lány?
Amúgy inkább:egy átlagos goth telitalálat
nem goth!
a gothokat hagyjátok meg nekem!:D
amm nem vok goth, csak a goth csajokat szeretem
ha csak ez a kettő van akkor mindenképp a goth lány
velük legalább értelmes dolgokról lehet beszélni meg nem csak az élet szép oldalát nézik hanem be tudnak tekinteni az egészbe
"Yolland nevű felhasználó válasza:
Hát szerintem egy értelmes embernek , akinek még megvan az épp esze a goth akárkiket kilóméterekről kerüli."
Kedves Yolland nevű felhasználó! Azért írtad ezt, mert lenézed azokat, akik máshogy gondolkodnak, mint Te. Elég baj, hogy ezt teszed. Attól még, hogy más a kedvenc zenéje, és más stílusa van, attól még ugyanolyan EMBER mint Te magad vagy, ezt kéne felismernie minden egyes embernek, és nem a megjelenés, meg a beszéd miatt elítélni a másikat. Mert ti átlagemberek (egyéniség nélküliek) csak ezt tudjátok: lenézni, piszkálni, bántani a másikat, na meg sértegetni. NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, de egyben igen: mindannyian EMBERek vagyunk. Akár szőke, akár fekete, akár barna, akár vörös hajú, akár hiphop stílusú, akár diszkós, akár rapper, akár rocker vagy goth, de MINDANNYIAN EMBEREK vagyunk. És nem hülyék, mint ahogy ti gondolkodtok a gothokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!