Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos lány vagy goth lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lány vagy goth lány?

Figyelt kérdés
barátnőnek?
2010. jan. 10. 18:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem határoz ez meg semmit... annyira jók ezek a kérdések (: nem teljesen mindegy milyen a lány? én hallgatok a techotól kezdve a metálon kívül mindent, fekete hajam van, fekete ruhák és van hogy +8 cm talpú platformban járkálok (: és? ettől nem leszek más, ugyanolyan ember vagyok mint te! semmi értelme ettől függővé tenni bármit is... ha itt azt mondják hogy "fúúj gothok fúúj élőhalottak nem is emberek" akkor már rájuk se néznél? hihetetlen... nem is... inkább szánalmas.
2010. jan. 22. 19:10
 22/35 anonim ***** válasza:

ja és 01-12 00:30

egy idióta vagy!

2010. jan. 22. 19:12
 23/35 anonim ***** válasza:
EGYIKSEE:@@@
2010. jan. 22. 19:16
 24/35 anonim ***** válasza:
82%

hát az igazat megvallva a goth ma már nagyon nagy divat lett. ma már egyszerűen semmi mélysége nincs a dolognak. engem spec nap mint nap megvádolnak azzal h vagdosom magam, holott csak kismacskám van... és az a baj h van okuk rá, mert sok 14-15 éves "goth" kislány azt hiszi tudja mi az, és olyan szélsőségekben mennek el, aminek semmi köze a gothoz. azt hiszik felvesznek egy fekete ruhát kikenik a szájukat és attól már gothok.

én a mai napig szeretem ezt a stílust, gyűjtöm a ruhákat, csak ritkán veszem fel őket, és gondolkodásban a mai napig is annak mondom magam, és nem igazán tartozom a depresziós, alkoholista, dohányzó rétegbe =)

szóval akiknek kényszerképzete van ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, sajnálom, h ocsmány emberekkel hozta össze a sors, de nem hinném h ez a jelenség csak ebben a stílusban lenne jelen.

am 19/L

2010. jan. 22. 19:42
 25/35 Amikaa ***** válasza:
átlagos, nőies.
2010. jan. 22. 20:09
 26/35 anonim ***** válasza:
68%

Azt hiszem 19:42 nagyon szépen összefoglalta a dolgot.

19F

2010. jan. 22. 20:33
 27/35 anonim ***** válasza:

Átlagos vagy góót! Mi a különbség?? A gótnak talán van valami szuperereje?

Maga mellé állíthat az ember egy stílust és egy életszemléletet, művelheti jól ha magából is rak mellé valami pluszt, vagy csak jól állhat neki. Meglehet viszont hogy egy átlagosnak egy véletlenül kimondott szava többet fog nyújtani, mint egy életszemlélet.

-22 átlagos (exgót) lány aki imádja az átlagos pasiját.

2010. jan. 23. 02:01
 28/35 anonim ***** válasza:
84%
f.szom bajotok van a goth csajokkal, minket miért nem lehet ugyanúgy kezelni mint másokat? az én pasim sem goth, de mégis jól megvagyunk, vannak még normális emberek bár nem túl sok -.-
2010. jan. 23. 13:18
 29/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem szabad beskatulyázni az embereket
2010. jan. 23. 21:38
 30/35 anonim válasza:
Estenem! Van,aki ezt a kérdést komolyan veszi????
2010. jan. 23. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!