Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lány vagy goth lány?
ja és 01-12 00:30
egy idióta vagy!
hát az igazat megvallva a goth ma már nagyon nagy divat lett. ma már egyszerűen semmi mélysége nincs a dolognak. engem spec nap mint nap megvádolnak azzal h vagdosom magam, holott csak kismacskám van... és az a baj h van okuk rá, mert sok 14-15 éves "goth" kislány azt hiszi tudja mi az, és olyan szélsőségekben mennek el, aminek semmi köze a gothoz. azt hiszik felvesznek egy fekete ruhát kikenik a szájukat és attól már gothok.
én a mai napig szeretem ezt a stílust, gyűjtöm a ruhákat, csak ritkán veszem fel őket, és gondolkodásban a mai napig is annak mondom magam, és nem igazán tartozom a depresziós, alkoholista, dohányzó rétegbe =)
szóval akiknek kényszerképzete van ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, sajnálom, h ocsmány emberekkel hozta össze a sors, de nem hinném h ez a jelenség csak ebben a stílusban lenne jelen.
am 19/L
Azt hiszem 19:42 nagyon szépen összefoglalta a dolgot.
19F
Átlagos vagy góót! Mi a különbség?? A gótnak talán van valami szuperereje?
Maga mellé állíthat az ember egy stílust és egy életszemléletet, művelheti jól ha magából is rak mellé valami pluszt, vagy csak jól állhat neki. Meglehet viszont hogy egy átlagosnak egy véletlenül kimondott szava többet fog nyújtani, mint egy életszemlélet.
-22 átlagos (exgót) lány aki imádja az átlagos pasiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!