Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén! Vékony lány, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Vékony lány, vagy átlagos lány? =)

Figyelt kérdés

Vékony lányt, úgy értem, hogy tökéletes, lapos has, hosszu vékony lábak, kilátszó csontok, lapos mell.

Az átlagos alatt, meg nem ducira gondolok, csak mondjuk a vékony derék, de nem tökéletesen lapos has, csipön nem a csont látszik, hanem "van mit fogni", közepes méretű, ha nem is nagy, de kerek, formás cicik.

Melyik jön be nektek jobban? =) MErt állandóan emgy a duma, hogy "kinek kell fogpiszkáló" de mégis utánuk bomlanak a pasik!

2010. jan. 22. 20:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem minden vékony lánynak lapos a melle.

Nekem pedig a vékony lányok tetszenek, mellel.

2010. jan. 22. 20:46
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

en peldaul nem vagyok valami vekony nagy melleim sincsenek, de a fiuk egyfolytaban ram szallnak...szerintem a siker az ha szep az arc :) (nem magamra ertem ne erts felre)

14/L

2010. jan. 22. 20:46
 3/19 anonim ***** válasza:
34%
2.
2010. jan. 22. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
én magas vagyok nagyon szép arcom van(nem fényezem magam meg semmi)de a derekam sajnos egy gyógyszer miatt már nem a régi..van egy kis fognivaló..és senkit nem zavar..szerintem egyébként a külső nemigazán számít inkább a vonzerő és az amit egy férfiból kiváltassz ha rádnéz.ezeket ésszel(!) ki lehet fejleszteni,csak sok lány bátortalan,van aki ilyen adottsággal születik.de hiába a tökéletes alak ha a lány valljuk be egy szürkeegér,és nincs benne semmi vonzó hiába csinos!17/L
2010. jan. 22. 20:56
 5/19 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, akire te godoslz, az a második tipus, amit leirtam, szerintem :D

Engem vékonynak mondanak,de látom, hogy vannak nálam vékonyabbak, pl akinek egy deka szir vagy izomszövet (nem felesleg) sincs a bőre és csontja között. Ilyeneknek, szerintem biológiai képtelenség, hogy nagy melle legyen, nem láttam még egyet se :D

2010. jan. 22. 21:02
 6/19 anonim ***** válasza:
20:56os válaszoló-te esetleg nem modellkedsz??
2010. jan. 22. 21:10
 7/19 anonim ***** válasza:
nekem az ilyen tipusú csajok jönnek be [link]
2010. jan. 22. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
56 os vagyok..hívtak modellnek,de nem az én világom...a páromnak mutogatom magam,nem ismeretleneknek:)
2010. jan. 22. 21:27
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
én kifutómodellkedésre értettem am meg a modellkedés tisztességes munka és te meg úgy írtad mintha vmi kurv@lodás lenne...
2010. jan. 22. 21:30
 10/19 anonim ***** válasza:
61%
nem k.urválkodás van modell barátnőm..egyszerűen nem az én világom...:)
2010. jan. 22. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!