Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, sajna a suli "elitjébe" tartozik, de akárhányszor találkozunk a folyosón figyeljük egymást. Lehetségesnek tartjátok, hogy egy átlagos lány jön be egy ilyen fiúnak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 14:29
1/10 anonim válasza:
Természetesen! Nekem elit barátnőm van és tökéletesen megértjük egymást!
2/10 anonim válasza:
Bármi megtörténhet, hisz' azt mondják, a szerelem vak... De kezeld fenntartásokkal a dolgot: ha tényleg annyira az "elitbe" tartozik a srác, akkor nem kizárt, hogy csak egy bizonyos dologra kellesz neki. Hagyd, hadd kezdeményezzen, te lány vagy, nem neked kell lépni... :-)
3/10 anonim válasza:
ha elit akk gondolom jóval idősebb nálad.ergo lehet lesz vmi,de sztem semmi komolyabbra ne számíts
bár vannak még kivételek ma is :)
19/L
4/10 A kérdező kommentje:
19/L vagyok és ő pedig 18/F :)
2010. márc. 15. 14:51
5/10 anonim válasza:
Sztem csak csesztet...már bocs!
Van egy srác a mi sulinkban (6osztályos gimi)ahol egy srác kb. 2 hétig egy csajjal szemez folyamatosan, aztán 2 hátig egy másikkal és így tovább. Már én is voltam terítéken pedig még csak "Kis" hetedikes vagyok...
Azért csinálja, hogy csábítson és megmutassa, hogy ő menynivel felsőbrendübb.
remélem megértetted
13/L
6/10 anonim válasza:
Ja és a srác 18éves! és 7-12ig minden oztályból kikezd így a csajokkal (nehogy aztmond hg más korosztyály)
7/10 anonim válasza:
Ha felteszed ezt a kérdést,akk ezek szerint nem halottad azt a mondást h "az ellentétek vonzák egymást". :D
9/10 anonim válasza:
Mit jelent az hogy elit egy pasi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!