Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos lány vagy goth lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lány vagy goth lány?

Figyelt kérdés
barátnőnek?
2010. jan. 10. 18:26
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
ó, köszönöm :)
2010. jan. 10. 20:31
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
A goth lány is átlagos, csak van egy stílusa. Ő sem éjjel-nappal jár goth cuccokba....szóval nekem tökmindegy, egyenlőként kezelem mindkettőt.......najó, ha nagyon vámpír meg sötétségmániás meg túlzásba viszi a sötét romantikát na azt már nem bírom....de ha olyan szende, halk, visszahúzódó, na az bejön
2010. jan. 10. 20:39
 13/35 anonim ***** válasza:
Ja, de amúgy azis gáz hogy a goth lányok meg csak a hosszú hajú fiúkra néznek rá
2010. jan. 10. 20:40
 14/35 A kérdező kommentje:

ez nem igaz, mert nekem a tüsi haj is bejön !

és a szende, halk, visszahúzódó jellemző rám (állítólag)

:)

2010. jan. 10. 21:19
 15/35 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp stílusokba akarod kötni magad, akkor se egész nap légy goth ruhákban. Én pl. nagyon szeretem az industrial (metal) - goth zenéket IS. Ez a lényeg, hogy legyünk sokféle stílusra nyitottak. Amúgy volt már goth barátnőm, de az "átlagos" lányokat jobban favorizálom.
2010. jan. 10. 21:26
 16/35 anonim ***** válasza:
1%

Ha te egy élőhalottal szeretnél járni akkor goth

Ha normális nőre vágysz akkor keres egy rendes csajt

2010. jan. 10. 21:40
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy a goth lányok élő halottak, ugyan olyan sztereotípia mint hogy a disco-s csajok mind ribancok. Ez is csak egy stílus/ízlésvilág, amivel párhuzamosan egy nagyon kedves és rendes lány lehet valaki.

19F

2010. jan. 10. 21:51
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem élőhalottak, csak elvontak kicsit, de a kérdezőhöz hasonló goth lányokkal sztem nincs semmi gáz....fentebb már leírtam h milyen fajta gothok a nevetségesek egy kicsit

De amúgy jobban belegondolva, lehet h egy goth csajjal jobban jár az ember, sztem közülük többel lehet beszélgetni világnézeti dolgokról, stb.,.....most leülök egy átlagos diszkós csaj mellé, na attól aztán beszélhetek komolyabb dolgokról, úgysem érti...és tényleg ne általánosítsunk, van aki megérti közülük, de a 80% nem, és én elég sok goth csajt ismertem, náluk ez a százalékarány jóval kisebb volt....szóval csak annyi a lényeg, h a gothok többsége alapból nem hülye, csak más oldalról nézik a világot (szemben azokkal akik viszont minden oldalról hülyék)

2010. jan. 11. 00:13
 19/35 anonim ***** válasza:
2%
A goth csajok hajlamosak a befordulásra,agyilag is máshol járnak (lásd: fekete hosszú ruhák,40C fokban is,fekete haj,fekete köröm) stb..míg egy átlagos lány,átlagos de nagy valószínűséggel normálisabb.
2010. jan. 12. 00:30
 20/35 anonim ***** válasza:
szerintem az átlagos jobban néz ki és még stílusban is közelebb áll hozzám
2010. jan. 22. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!