Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lány vagy goth lány?
ez nem igaz, mert nekem a tüsi haj is bejön !
és a szende, halk, visszahúzódó jellemző rám (állítólag)
:)
Ha te egy élőhalottal szeretnél járni akkor goth
Ha normális nőre vágysz akkor keres egy rendes csajt
Az hogy a goth lányok élő halottak, ugyan olyan sztereotípia mint hogy a disco-s csajok mind ribancok. Ez is csak egy stílus/ízlésvilág, amivel párhuzamosan egy nagyon kedves és rendes lány lehet valaki.
19F
Nem élőhalottak, csak elvontak kicsit, de a kérdezőhöz hasonló goth lányokkal sztem nincs semmi gáz....fentebb már leírtam h milyen fajta gothok a nevetségesek egy kicsit
De amúgy jobban belegondolva, lehet h egy goth csajjal jobban jár az ember, sztem közülük többel lehet beszélgetni világnézeti dolgokról, stb.,.....most leülök egy átlagos diszkós csaj mellé, na attól aztán beszélhetek komolyabb dolgokról, úgysem érti...és tényleg ne általánosítsunk, van aki megérti közülük, de a 80% nem, és én elég sok goth csajt ismertem, náluk ez a százalékarány jóval kisebb volt....szóval csak annyi a lényeg, h a gothok többsége alapból nem hülye, csak más oldalról nézik a világot (szemben azokkal akik viszont minden oldalról hülyék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!