Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti anyagiak szerint is választotok párt magatok 20 éves kor felett? Kipuhatoljátok mennyit keres a srác? Mert ugye ez a szöveg csak áltatás, hogy elég ha csak annyit keres a srác, hogy fenntartsa magát éppen hogy és ne haljon éhen.
1. Egy nőt fel sem vennének kőművesnek.
2. Abban a korban vagyok, amikor a társadalom már elvárja, hogy lassan legyen gyerekem, tehát nehezebb volt elhelyezkednem, de az interjún nem kérdezhetnek rá direktben, mert az diszkrimináció. Pedig az apa is ugyan úgy mehet gyesre, gyedre, ez nem az anya kiváltsága. Az apának is joga van hozzá, mégsem láttam olyat, aki ezt bevállalná.
3. Nem feminista agymosás, hanem így van.
Kérdező: És te milyen jogon teszel fel olyan kérdést, amiben azt sugallod, hogy egy nőt csak a pénz érdekel?
Elárulom neked, ha milliomos lennél sem lenne normális kapcsolatod, max k***váid, mert te magad sem vagy normális.
Ja meg a 10-en 20-on éves "pasikat" is, tsiztelet a kivételnek.
Amúgy köszi az érdeklődést, kiterjedt baráti köröm van, a párom imád és eddig még nem volt panasz a modoromra. Te is csak azért ugatsz, mert nem tetszik, hogy valaki megmondja, hogy nincs igazad. De mondom, nyugodtan fetrengjetek a kis álomvilágotokba, csak hagyjátok békén a nőket, mert az ilyen sérültekre, mint ti, egyszerűen nincs szükség. A férfi jelzőtől pedig a lehető legtávolabb álltok, mert tudod, attól a plusz 5 centitől a lábad között még nem leszel férfi, csak egy hím.
"azt látom a 40 feletti korosztálynál eső sorban, hogy a legtöbb nő elvan, dolgozgat, a pasi meg güzül 2. od meg 3 ad állásban is, mert a nő szeretne nagyobb autót, bővíteni a lakást, szeretne medencét, új háztetőt, szebb kertet stb. Tehát 80% ban a nők generálják ezt a bővítést, szebbé varázsolást, holott nem lenne indokolt, mert a pasi már így is ki van bukva (sokszor látom, hogy már csak éjfélkor jár haza aludni és 5 kor már kel is), meg mindenük megvan átlagos szinten. Van 15 milliós lakás, 4 milliós autó, 3 milliós medence és stb. De valahogy ez sosem elég és mindig a pasi a hunyó. "
A kérdésed a 20 éves kor feletti korosztályhoz szólt, tehát ne 40 felett hozd a példát konkrétan, mert azért az cirka egy generációs különbség. Én a párommal a kettő között, 30-asok vagyunk. 5 éve együtt, ebből majdnem két éve egy háztartásban. Mérlegelek: ő akart kerti tavat, meglett. Ő akart projektort, meglett. Ő akart fúrt kutat, hogy öntözhesse a kertet, meglett. Én akartam szőnyeget, meglett. Én akartam új matracot, mert régi vacak, és fáj a derekam tőle, ez még a projektor előtti kívánság és az összeköltözés előtti. Azóta is "tervben van". Ő akart új számítógépet, hogy jó minőségben játszhassa le itthon a filmeket, meglett. Ő akart tabletet, állítólag nekem, mert milyen jó lesz nekem, hogy magammal vihetem és bármikor megnézhetek rajta bármit. Tablet meglett, hangsúlyozom, nem konkrétan nekem ajándékba szánta és én konkrétan nem kértem. Ő akart új okostelefont, meglett. Én akartam egy kutyát, meglett, az én pénzemből, kutyaházzal, minden egyébbel. Ezen felül voltak közös beruházásaink, pl. új függönyök.
A normális bér pedig számomra annyit tesz, hogy ketten együtt képesek legyünk normális életszínvonalat fenntartani, amibe belefér például egy nyaralás (jó lesz belföldön is), belefér, hogy elmenjünk kirándulni, vagy megnézzünk egy mozit vagy kiállítást időnként, most nyilván nem mindegy, hogy közben egy albérletet kell közösen fizetnünk, vagy egy kertes családi házat fenntartanunk rezsivel, mindennel.
,,A társasalom elvárja"
Megint bocsi, hogy beleszólok. De nagyon fura emberek lehettek ti, hogy ha az szerint alapítotok családot és éltek, ahogy a környezetetekben lévők és a társadalom elvárja. Engem soha nem érdekelt mit mondanak mások, jókat derültem ezeken, hogy 25 évesen kell két diploma, kell már legalább egy gyerek, kell a szép lakás és az american dream. Ha a társadalmi nyomás szerint akar valaki élni, szép élete nem lesz. Gürizni fog örökké, 70 évesen meg ha él, csak a keserűség marad neki, hogy bár van pénz, mégsem vagyok boldog. Ha ez kell és a társadalom ezt várja el, akkor tessék, a te életed...Tedd tönkre.
Nem írtam, hogy aszerint élek, de az, hogy a társadalom elvárja, mert abban a korban vagyok, még nem jelenti azt, hogy mindent a társadalmi normák szerint csinálok. Nagyon jó kis életem van.
Az elvárásokról, amiknek te nem vagy hajlandó állítólag behódolni meg majd akkor papolj, ha nem teszel fel ilyen provokatív kérdéseket.
"ha a legtöbb embernek nincs 15 milliós lakása meg 4 milliós autója, akkor a legtöbb itt lévő lánytól származó komment az ilyesmi kérdésekre miért úgy indul, hogy a páromnak már volt szép laksása? Ezt áruljátok már el. Mindezt huszonévesen, és majd minden komment arról szól, hogy a huszonéves pasinak már volt lakása, sokszor autó is. Utána meg jönnek, hogy nem az anyagiak a fontosak. Persze nem, mert a lelendő férj már kidolgozta magát 30 ra és összevakarta a házat, a nő meg beleült. "
Érdekelne, pontosan melyik kommentekre hivatkozol. Itt az elején van egy, amiben benne van a lakás és az autó, plusz az erre vonatkozó hitel, tehát az adósság is. Arról viszont nincs szó benne, hogy huszonéves pasiról van szó.
Nem kutyák vagytok, nem sértegetném szegény kis négylábúakat. A kutyákat tisztelem. Az ilyen lelki nyomorultakat, mint te, szimplán csak nem veszem ember számba.
Látom a személyeskedés az nagyon megy, de érdemben továbbra sem tudtál reagálni a téged cáfoló kommentekre. Ezzel be is bizonyítottad, hogy a kérdésed szándékos provokáció volt. Köszönjünk.
Valszeg egyedül fogsz megrohadni, mert az ilyen selejteket messziről kerülik nem csak a nők, de a normális emberek is. Remélem anyád megfelelő társaság neked, ha már úgy is az ő nyakán lógsz és vele példálozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!