Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban manapság lehetetlen udvarolni?
Sajnos igaza lehet. Szerintem
sok lany csak a kulsosegekre megy.:S
Külsöre mennek... 1 ėvvel ezelött könyörögtem a csajoknak,de mindhiába... azota elkezdtem gyurni,most meg vannak olyan esetek, hogy lerázni sem birom öket....
(Kondizás elött kicsit vėkony voltam...inkább átlagosnak mondanám)
Én 33 vagyok.
Régen is volt ilyen és most is.
Olyat senki se csinál, hogy könyörög egy nőnek. Megalázod magad. Az ilyen egy nő szemében, nem férfi.
Én a fellépésben és az ápolt külsőben hiszek.
Ez eddig mindig bevált nálam. Most is olyan barátnőm van, aki egy fejjel magasabb nálam. És nem zavarja, hogy kisebb vagyok nála. Nem izmaimmal hódítottam meg.
A legfontosabb, hogy legyen szemkontaktus és merj odamenni a nőhöz.
Ha bejössz neki elviszed randizni, ha nem, akkor van még elég hal a tengerben.
Nem tudom más lányok, hogy gondolkoznak. Valószínűleg csak beállnak a tömegbe, mert ha nem kiutálnak, vagy valami ilyesmi. Nekem, ha valaki nem jön be, pénzzel sem érne el semmit. Nem lehet megvásárolni a szeretetemet senki iránt sem. Egyéb okán randin sem szeretem, ha bármit is fizetnek nekem. Tény s való, hogy fogatlan egyeddel, ill. szakadt ruhában járóval nem kezdenék. Nem az emberek véleménye miatt és nem is miatta. Szimplán kellemetlen lenne, hogy neki nem adatik meg az ami nekem, és előbb-utóbb ez neki lenne téma. (tapasztalat)
Ha valaki nem tetszik nem is alakítok ki vele semmilyen kapcsolatot. Mindenkinek saját ízlése van. Nekem lehet, hogy más a zsánerem. DE mint már írtam NEM LEHET MEGVÁSÁROLNI A SZERETETEM!
Filléres nők...Milliós igények!
Nehéz tisztességes Nőt találni aki normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!