Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban manapság lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban manapság lehetetlen udvarolni?

Figyelt kérdés
Haverommal beszélgettünk, és tett egy érdekes megjegyzést: "Manapság, ha egy csajnak már az elején nem jössz be, akkor buktad a dolgot. Vagyis, max csak akkor lehet köztetek valami, ha gazdag vagy, és lehozod a csillagot is az égről...stb" Tényleg így van? 23F/(Budapest)

2014. máj. 19. 02:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi erővel a pasikat is le lehehetne írni hogy ők meg csak egy jót akarnak dugni, vagy épp olyan lány kell akinek hatalmas cickói vannak, vagy épp egy modell típus. Vannak igényes nők, de igényes pasik is! Én azt mondom kedves kérdező hogy ez mind attól függ mennyire mersz nyitni egy nő/lány felé. Komolyan oda teszed magad, vagy töketlenkedsz egy sort. Én nő vagyok, és nem szeretem ha a srác félénken közeledik, majd hirtelen nem tudja eldönteni mit akar... Az számít hogy ha már megszólít, akkor legyen határozott. És kisugárzás kérdése is, meg stílus hogy hogyan van az ember megszólítva, vagy elhívva randizni. Nem lehetetlen a dolog, csak a mércét tartani kell, és próbálkozni.
2014. máj. 19. 04:24
 12/24 anonim ***** válasza:
A válasz egyértelműen igen.Mivel nem is igénylik a legtöbben,és akkor vesznek férfiszámba ha lekezelő és bunkó vagy velük.
2014. máj. 19. 09:43
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező: haverod és te olyan csajra is rámozdultok, akiben semmi vonzót nem találtok?

Ha erre nem a válasz, akkor fölöslegesen tetted fel a kérdést, fölösleges általánosítottál.

Saját példa: pasimmal az elején úgy voltam, hogy max barát, de az első talinál ez meg is változott gyorsan, pedig nem gazdag.

Persze nem kell elhinni, nyugodtan nyomoroghattok tovább és mondogathatjátok, hogy minden nő felszínes pénzéhes K.

2014. máj. 19. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem akarok kiábrándítani senkit,de a külső igenis fontos tényező.Férfiaknál és nőknél is.És igen,vannak lánykák akik a pénzre mennek de ha egy fiú az "olyanok" körében keresgél már ott is baj van..Viszont azt nekem senki ne mondja,hogy a férfiaknál nem fontos a külső,csak a nőknél.Ti is szívesebben beszélgettek egy csinos,dekoratív hölgyeménnyel mint egy ápolatlan lánnyal akinek nulla kisugárzása van.Szerintem a haverodnak nincs igaza.Ha valakit friendzone-ba teszek az a viselkedése miatt van.Ha barátilag közeledik hozzám valaki nyilván nem fogok célzásokat adni vagy flörtölni vele.Ha viszont a közeledés nem baráti és a célzás egyértelmű akkor is kétesélyes a dolog.Ha tetszel a lánynak vagy szimpatikus vagy akkor miért is ne,nyert ügyed van.Ha viszont nem vagytok egy hullámhosszon az az egyenes és a tisztességes út,hogy közli veled mi a helyzet.Ha a leányzóban nincs annyi lelkierő vagy intelligencia,hogy ezt megfelelő módon a tudatodra adja egyszerűen elkezd barátként kezelni.Ha az utóbbi történik veled,akkor vagy a legrosszabb helyzetben.A friendzone-ból szinte lehetetlen "kitörni".Most így utólag eszembe jutott valami,már nem szeretném külön kérdésbe leírni de kedves férfiak,miért van az,hogy a kedvességért (ami egy tök alapvető dolog lenne és nem csak azzal a lánnyal szemben kéne ezt gyakorolni aki bejön,hanem minden embertársatokkal) miért várjátok el,hogy valami "jutalmat kapjatok" vagy máshogy tekintsünk rátok?
2014. máj. 19. 19:14
 15/24 A kérdező kommentje:
akik pirosat kaptak, azok vagy nem a kérdésre válaszoltak, vagy a kérdésem végett általánosítottak. Haveromnak 4 éves kapcsolata van. Nekem azért nincs egy ideje bnőm, mert olyanokkal futok össze, akivel nincs meg a "láng, szikra, kéma stb..."
2014. máj. 19. 19:50
 16/24 A kérdező kommentje:
és értékrendem alapján megválogatom, ki, és milyen nőnek nyitok.
2014. máj. 19. 19:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Itt egyedül te általánosítottál, a pirosat meg nyomogathatod orrvérzésig, kb senkit sem érdekel.
2014. máj. 19. 20:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, h az a legfontosabb, hogy egy fiú, h viszonyul a lányhoz. Ha olyan kis mű/csicsás/barbie lányokat kergetnek akkor ne csodálkozzanak a fiúk, h nem viszonozzák. Nekem is fontos a külső mint minden lánynak. De szerintem az a legfontosabb, h a fiú udvaroljon!! Én például oda, meg vissza lennék ha egy fiú udvarolna nekem. De a legtöbb fiú akit ismerek még leragadt a hajhuzikálásnál... :D
2014. máj. 19. 21:10
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem igaz. Erős fellépés, ápolt külső, egyediség. A mai pasik/ férfiak fele (tisztelet a kivételnek) elpuhult. Nem sírni kell, hanem bizonyítani! A NŐK OLYAN TÁRSAT VÁLASZTANAK AKIRE FELLEHET NÉZNI! Mindig voltak pénzhajhászok, ez van. És igen fontos az első benyomás, hogy ápolt és igényes legyen. És ne egy töketlen...

22/N

2014. máj. 19. 22:44
 20/24 anonim ***** válasza:
* fel lehet (előző vagyok még mindig) - elnézést
2014. máj. 19. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!