Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti anyagiak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti anyagiak szerint is választotok párt magatok 20 éves kor felett? Kipuhatoljátok mennyit keres a srác? Mert ugye ez a szöveg csak áltatás, hogy elég ha csak annyit keres a srác, hogy fenntartsa magát éppen hogy és ne haljon éhen.

Figyelt kérdés
Sajna nem így van ez.
2014. júl. 9. 14:03
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem te mondod meg, hogy mit csináljak, előbb utóbb csak megtanulod, hogy ne általánosíts és ne vonj le messzemenő következtetéseket.

Érdekes módon az érdemi válaszomra nem reagáltál. Na vajon miért? Mert nem a te szád íze szerint lett leírva.

2014. júl. 9. 15:08
 22/56 anonim ***** válasza:

Az általad felsorolt példa pedig nem helytálló, mert nem ez az átlag. Az átlagnak nincs 15 millás háza medencével, de még autója se mindenkinek.

A párom 150K-t kap, én 120-at. Más cégnél dolgozunk, de közel azonos beosztásban. Mindenünk megvan, amire szükségünk van, nincs adósságunk, ha szeretnénk még valamit, akkor arra összegyűjtjük ketten a pénzt, pláne, hogy közös kasszán vagyunk. Szóval a provokatív általánosítgatással le lehetne már állni, mert nem csak szánalmas, de végtelenül unalmas is.

2014. júl. 9. 15:12
 23/56 A kérdező kommentje:
Nekem is van szomszédom több is, igaz itt 50 körüliekről vagy az felettikről beszélek. Anyám korosztályába valók, anyám gyakran beszélget velük. Majd mindig a nő dönti el, hogy mit akar. Pl új hűtőt, új csatornákat, új kerítést. De mindig az derül ki, hogy majd cseszegetem kicsit a férjemet (ezt röhögve mondják, de amúgy komolyan), hogy kérjen fizetésemelést, vagy dolgozzon picit többet, mert nyárra ezt terveztem be és főleg az ő keresetéből fogjuk ezt megvalósítani. Nekem ebből az jön le, mint fejőstehén lenne a legtöbb 40 feletti férfi, akit ki kell kell szipolyozni. Ő meg mást nem tehet, mint engedelmeskedni, mert ha a nő válik, megy a fél lakás, fél autó is oda. Meg a nép is megszólja őket.
2014. júl. 9. 15:12
 24/56 A kérdező kommentje:
Kedves 65%-os már mondtam neked, hogy hagyj engem békén és ne ess a nyakamnak mindig, hiszen a kérdés most nem neked szól, hanem mindenki másnak itt a gykn. Annyit kérek, hogy akadj már le rólam és a fenyegetőzésről.
2014. júl. 9. 15:15
 25/56 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg provokatív a kérdés, és nem is érdemes normális választ írni, mert hiába írom le full őszintén a véleményem, azt vagy általásnak veszitek, vagy azt hiszitek, hogy jobb színben akarom magam feltüntetni.

De a kedvencem az, amikor meggyőzök valami ilyen fajzatot - aki közi az ebet a karóhoz, hogy a nőknek igenis pénzes/bunkó/izmos pali kell - hogy nekem nem kell ilyen, és ezt a párválasztásom is igazolja, akkor megkapom, hogy biztos nem vagyok elég szép ahhoz, hogy olyat szerezzek. :D

26/56 anonim ***** válasza:

Ha röhögve mondják lehet, hogy poénkodnak. A hűtők szavatossága ált. 5-6 év, bár ezt egy állítólagos pasinak nem kellene már magyaráznom, de mindegy is.

Ha meg ez téged annyira zavar, akkor ne anyád korabeliekkel kellene kezdeni, hanem fiatalabbakkal.

27/56 anonim ***** válasza:
Kérdező, én meg megmondtam, hogy azt csinálok, amit akarok. Igen, a kérdés nem nekem szólt, hanem a többi hozzád hasonló nyomorultnak, mert ugye kell az a kis önigazolás, hogy minden nő csak a pénzre megy. Remélem még sok ilyen válasz érkezik, mint a 61%-os nyomorulté és akkor boldog leszel a kis álomvilágodban. :-)
2014. júl. 9. 15:17
 28/56 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem is én vagyok a provokatív, hanem az aki engem és a 61%-os valamilyen jog folytán kis nyomoréknak nevez, holott én téged ilyesmivel nem illettelek. Szép kis életed lehet, nem irigylem a hozzád közelállókat, lehet tortúrát kell minden nap átélniük melletted.
2014. júl. 9. 15:22
 29/56 anonim ***** válasza:
Igen! A 20. hozzászólásban amit írt a kérdező az nagyon így van több helyen látom én is, ez mellé jönnek még a szintén mártírt játszó és állandóan a gyereknevelésről panaszkodó gyesen lévő kismamák, az meg hogy a nők 28%-al keresnek kevesebbet, hát hogy is mondjam, feminista agymosás, élő példát nem tudok rá, mindig csak a barátom édasanyjának a harmadik unokatestvére....elhelyezkedni meg bizonyos munkakörökben valóban nehezebb egy nőnek, bár érdekes kőművesek is jól keresnek még sem tapossák egymást a nők hogy annak menjenek...
2014. júl. 9. 15:23
 30/56 anonim ***** válasza:
Jah csak ezek a 40-es, 50-es nők nevelték ki a mostani 10-en 20-on éves csajokat, tisztelet akivételnek!
2014. júl. 9. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!