Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti anyagiak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti anyagiak szerint is választotok párt magatok 20 éves kor felett? Kipuhatoljátok mennyit keres a srác? Mert ugye ez a szöveg csak áltatás, hogy elég ha csak annyit keres a srác, hogy fenntartsa magát éppen hogy és ne haljon éhen.

Figyelt kérdés
Sajna nem így van ez.
2014. júl. 9. 14:03
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Ki akart lehordani minden nőt annak. Csak megkérdeztem, hogy ez mennyire fontos és tudni akartam, nem pedig azt, hogy áá, ez nem fontos, csak a mindent elsöprő szerelem. Ha valakinek ez a szimpla kérdés is fáj, az kérem ne nézze ezt, ne kommentálja, és próbáljon nyugtatót bevenni.
2014. júl. 9. 14:36
 12/56 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna provokatívan feltenni.

"Mert ugye ez a szöveg csak áltatás, hogy elég ha csak annyit keres a srác, hogy fenntartsa magát éppen hogy és ne haljon éhen.Sajna nem így van ez."

A fenntartsa magát IGAZ, és az is, hogy ne haljon éhen. És fontos a mindent elsöprő szerelem. Ahogy az is, hogy ne nekem kelljen már eltartani úgy, hogy mindeközben tudjuk, hogy a nők átlag 28%-al keresnek kevesebbet, mint a férfiak és nehezebben is helyezkednek el.

Ahogy neked nem kell olyan nő, aki nem dolgozik és nincs jövőképe, úgy a nőknek sem kell ilyen férfi.

2014. júl. 9. 14:40
 13/56 A kérdező kommentje:

,,Nem kellett volna provokatívan feltenni.

"Mert ugye ez a szöveg csak áltatás, hogy elég ha csak annyit keres a srác, hogy fenntartsa magát éppen hogy és ne haljon éhen.Sajna nem így van ez."

A provokatív az teljesen más, én ebben csak a szerintem meglévő igazságot vázoltam. A provokatív az erőszakosabb.

2014. júl. 9. 14:50
 14/56 A kérdező kommentje:
Már bocsáss meg 65%-os hogy nem szívlellek. De te minden nap minden kérdésemhez főzöl 2-3 vagy több kommentet és állandóan provokációról beszélsz. Szeretnélek megkérni, hogy ha nem tetszik egy kérdés, akkor ne válaszolj rá és ne jelentgesd senkinek, mert ez olyan, mintha egy nagy spicli volnál itt az oldalon, aki egész nap fent van és lesi, mibe lehet belekötni. Bocsi még egyszer, hogy őszinte voltam, de nem provokációból és sértésből írtam, hanem azért, hogy hagyj békén engem.
2014. júl. 9. 14:53
 15/56 A kérdező kommentje:
fűzöl.
2014. júl. 9. 14:54
 16/56 Nina@ válasza:
Hát azért jó lenne ha nem csak annyi pénze lenne, hogy éhen ne haljon. Nem kell milliárdosnak lennie de azert normalis fizetése legyen. Amugy nem hinném, hogy a pénz megakadályozná a szerelmet. Ha tényleg szeretem nem az a fontos, hogy mennyit keres. Különben a srácok anyagiasabbak mint a nők.
2014. júl. 9. 14:57
 17/56 anonim ***** válasza:
Ha lefordítjuk magyarra azt amit a nők itt összeirkáltak a kérdésedre a válasz az hogy nem, nem elég nekik a havi 80-100ezer, az elején még talán eltűrik ha adonisz vagy, és játszod a szépet, de mivel a nő fészekrakó ösztöneit nem tudja féken tartani, vagy belehajszol majd abba hogy robotolj többet, vagy lelép.
2014. júl. 9. 14:59
 18/56 A kérdező kommentje:
De ezt a normális fizetést soha nem értettem, mennyi is az a ti szemetekben objektívan nézve. Mert a normális pasi sem azt jelenti, hogy kedves, aranyos, rendes, figyelmes. Hanem talpraesett, magabiztos, jó állása van és stb. Tehát nem vagyok tisztában azzal, mi az a normális a ti szemetekben.
2014. júl. 9. 15:00
 19/56 anonim ***** válasza:
150000 már normális, 22l
2014. júl. 9. 15:06
 20/56 A kérdező kommentje:
17. Én pártatlan vagyok és mindenki véleménye érdekel, főleg az, hogy mit jelent a normális bér. Mert ez a normális szerintem csak ködösítés. Mi az, hogy abnormális bér? Visszatérve a te kommentedre, és bocsánat ha valakinek ezzel a lelki világába gázolok, de én is azt látom a 40 feletti korosztálynál eső sorban, hogy a legtöbb nő elvan, dolgozgat, a pasi meg güzül 2. od meg 3 ad állásban is, mert a nő szeretne nagyobb autót, bővíteni a lakást, szeretne medencét, új háztetőt, szebb kertet stb. Tehát 80% ban a nők generálják ezt a bővítést, szebbé varázsolást, holott nem lenne indokolt, mert a pasi már így is ki van bukva (sokszor látom, hogy már csak éjfélkor jár haza aludni és 5 kor már kel is), meg mindenük megvan átlagos szinten. Van 15 milliós lakás, 4 milliós autó, 3 milliós medence és stb. De valahogy ez sosem elég és mindig a pasi a hunyó. Aztán meg 55-65 évesen a legtöbb pasi meghal, a nők meg jajbékolnak, hogy nem is éltünk, soha nem is volt itthon a férjem. Mintha mártírok lennének. Bocsánat ha valakinek ezzel a lelki világába tapostam.
2014. júl. 9. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!