Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele? Hogy kezeljem ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel most ismerkedünk. Tetszik nekem, én is neki. Jó minden, csak eddig én a fiúknak csak ARRA kellettem:S És most fura, hogy neki nem. És azt vettem észre az előző pasiknál, hogy miután megvolt a dolog, utána már nem is kerestek, már nem voltam érdekes nekik. Magyarul megmondva csak baszni kellettem nekik. :S Szerintetek ezzel a fiúval mennyi idő után feküdjek le, hogy sokáig érdekesnek tartson? :$ Még nem járunk amúgy, ő szeretne, de én még nem tudom.2010. jan. 5. 17:03
1/4 anonim válasza:
Akkor szabad egy fiúval lefeküdni mikor úgy gondolod kiérdemli, nem szabad felelőtlenül pár nap után odaadni magad akárkinek h aztán eldobjanak mint egy használt WC papírt.
2/4 anonim válasza:
4 hónap járás után. ez nem vicc!
A pasik qrvák, és úgy kell velük bánni is.
Ha 4 hónapig is vár és úgy is szeret, akkor mondhatod azt, hogy Te kellesz neki.
amúgy ha ennyire csak "baszhatnékra" használtak, már legalább annyi hasznod lehetett volna, hogy előre fizessenek 20 ezret.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazad van:).. de nem kértem pénzt, nekem volt élvezet szopni! =$
2010. jan. 5. 17:21
4/4 anonim válasza:
Nah,ha idáig kibirta mikor e választ irom(feb.2),hogy ne basszon meg,akkor biztos lehetsz benne,hogy járni akar veled és nem csak egy trófea vagy a gyüjteményében..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!