Nagyon elegem van. Hogyan kezeljem ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet az, hogy a szülői házban lakunk. Mostanában a párom és apukám nem jönnek ki egymással. Ha itthon vannak mindketten veszekednek, ha csak én vagyok itthon valamelyikükkel, akkor nekem szidja egyik a másikat. Valahol mindkettejüknek igaza van, de akkor is nagyon idegesítő, hogy 40 hetes terhesen mindezt végig kell hallgatni. Nem elég, hogy a szülés miatt is idegeskedek, de még ez is és pont középen vagyok. Elköltözni csak tavasszal tudunk, mert nem akarjuk/akarom aput itt hagyni a hatalmas téli rezsivel, a picit sem akarjuk rángatni és anagilag is sok volt most ez a kiadás.De nagyon idegesít, hogy nem tudok nyugodtan lenni, csak ha egyedül vagyok. Hogy állítsam le őket? Hiába mondom, hogy nyugi legyen már, egyik sem enged, mind a kettő csak fújja a sajátját.Haragszom a páromra is, mert legalább neki figyelembe kellene vennie engem. Alig várom, hogy menjek szülni, legalább pár napig nyugalmam lesz....2009. okt. 14. 12:57
1/2 anonim válasza:
Uhh! Basszus. Jó helyzet! Mi lenne ha egy veszekedés közben ordítanál mind a kettőre? Vagy csinálnál egy kamu görcsöt mintha összehúzna a fájdalom? És akkor szólni Nekik hogy miattuk idegesíted fel magad és ha valami bajotok lesz mind a kettő kapni fog? Szerintem csak ilyesmit tudszmret ha egyik sem enged akkor csak békíteni se lehet! Ha egyik szidja Nekeda Másikat én megkérdezném hogy miért? Te nem úgy viselkedsz mint egy gyerek? Apámtól is ugyanúgy!
2/2 anonim válasza:
Nincs konnyu dolgod az biztos,valamijen formaban meg kell oldania problemat mert ha haza jossz a picivel es ennyi stressz fog erni akkor nem hiszem az jot fog tenia szoptatasnal vagy a kicsinel.Uljel le veluk es probald elmagyarazni nekik hogy hagyak abba es en mosta z egyszer ne csak a maguk problemajaval foglalkozzanak hanem azzal hogy te ilyen korulmenyek kozt nem vagy hajlando elni,es ha egy kicsi jot akarnak neked mega gyereknek akkor egy annyi tiszteletet nyujtsanak feltek hogy ne stresszeljenek teged.Te amikor haza jossz a gyerekkel teljes nyugalomban kell hogy legy ahoz hogy a gyereked is nyugott legyen.Remelem megtudjatok oldani a problemat.Konnyu stressz mentes szulest kivanok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!