Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem el az egészet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el az egészet?

Figyelt kérdés
Én szerelmes voltam egy lányba,de nem lett belöle semmi,mert nagyon nyomultam és sokak szerint ez volt a baj.Már 1 éve nem tartjuk a kapcsolatot.Ő akarta igy.Állitólag az idő változik és vele együt az emberek is.Szeretnék beszélni vele csak nem tudom,hogyan kezdjem el.Az összes lányal megtudok besz.mindent,de ha róla van szó ideges vagyok xD
2011. okt. 26. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

ilyen a szerelem:D

Vedd fel vele a kapcsolatot, de ne nyomulj. spontán beszélgess vele kérdezgesd mi van. had szokjon meg téged.. aztán jöhet 1-2 csípős beszólás.. de csak mértékkel..( a lányokat valamiért vonzza ez.. ) aztán leállsz vele.. 1x 2x megdícséred valamilyét.. vagy h sokat változott.. szebb lett stb.. és majd csak kialakul valami

2011. okt. 26. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig nem véletlenül szakította meg veled a kapcsolatot.Semmit nem jelentesz neki,hiszen már rég keresett volna...

Én azt mondom ne keresd,mert csak nagyobb fájdalom ér.Biztos van már párkapcsolata is...

2011. okt. 26. 22:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem járni akarok vele csak kicsit beszélgetni.Én is párkapcsolatban élek:)
2011. okt. 26. 23:14
 4/4 mus musculus ***** válasza:

"Én is párkapcsolatban élek"

Na ez most odab*szott :D

2012. márc. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!