Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves szűz férfit miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz férfit miért nem akar egy barátnő sem (nem szexbarátnő, hanem igazi lelki társ) megtanítani, hogyan kell szeretkezni?

Figyelt kérdés
Nem akarok egyikükkel sem kapcsolatot, nekem a barátságuk fontosabb. De örültem volna, ha egyikük hajlandó arra, hogy baráti szex órát adjon, hogy legalább tudjam, hogy ha esetleg valaha lesz párom, akkor mit kell csinálnom az adott helyzetben. Prostihoz nem igazán akarok menni, de a barátnők közül egyik sem hajlandó. Nem értem. Tudom, hogy fizikai vonzódás is kell ehhez, de ez engem nem érdekel, én csak tapasztalatot akarok szerezni, nem pedig a 4 barátnőmet felcsípni, mert nekem a barátság többet ér, hogy ilyennel elrontsam azt. Nagyon rossz ez a világ. Mindent meg lehet tanulni, ha nem tudsz valamit akkor eljársz mester emberekhez, tanfolyamra, oktatásokra stb. Ellenben a szex sajnos nem ilyen, az nem így működik, hogy órákat veszel, mint egy kreszoktatáson. Nagyon nem akarok már élni. Hiába van munkám, állásom, autóm, önálló életem, nem akarnak tudomást venni a nők egy szűz férfiról. Az nem érdekli őket, hogy jut egy srác ilyen helyzetbe, csak a végeredmény, az hogy szűz. Ezt pedig egyetlen nő sem tudta feldolgozni, ha elmondtam nekik. Mintha ez bűncselekmény lenne. Ha meg nem mondom el, az is baj, mert látják rajtam, hogy esetlen vagyok a nők terén, komunikáció szintjén is. Aztán kérdezik, hogy ugye volt már párod? Ha meg azt mondom, hogy nem, akkor mind (kb 12 lány)felsipít, hogy mi van veled ember? Hol éltél eddig, beteg vagy talán? Azért mert nekik minden bokorban terem srác, nekünk ez nehezebb helyzet. De nem tudják, vagy nem akarják a mi helyzetünkbe beleélni magukat. Rögtön vádaskodnak, nem pedig azt, hogy jajj szűz vagy, akkor ezen én segíteni fogok, mert szimpatikus férfi vagy nekem külcsínre és belbecsre is. De nem és nem, csak rögtön a vádaskodás, hogy nem vagy férfi. Ha pedig azt mondod, hogy netán prostival veszítetted el, az is bűn a szemükben.
2014. jún. 24. 08:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Sokat olvastam a témában és az alábbi álláspontokat tudom összefoglalni - van szórás itt is:

Kérdésedre a válasz:

- 30 évesen feltételezik hogy nem a csillagjegyed szűz

- ha nem voltál növel az a baj mert szűz vagy ás a tanító néni szerepet nem akarjak vallani plusz feltételezik hogy ilyen pasinak van valami rejtett stiklije.

- ha netán voltál növel de az k**va volt akkor az a baj hogy nemi betegség hordozó vagy (szifilisz, AIDS, kanko, gonorrhea stb..) Bár ha netán lenne nőm és előttem x számú pasival lett volna én küldenem vizsgalatra mert én sem akarnék ilyen nőtől elkapni semmit (sorry lányok/nők).

- nem kell azon csodálkozni hogy 25+ felett valakinek nem volt meg nője ha a puszta megélhetése is gondot okoz (gondolok sárga csekkre vagy devizára) plusz hogy a mai nőket már fiatalkortól a pénz imádatra nevelik ergo a gyengébbek kedvéért ezért is fogy a magyar.

- alfa hímekre buknak mivel azt hiszik a 16-20 éves p*csak hogy meg tudják változtatni a bűnöző alkatot. Ugyan már lányok? A vér vízzé nem válik.../Kutyából nem lesz szalonna...

- lehet a csávó 25-30+ éves koráig mással van elfoglalva (felsőoktatás-munka)

- olyan gyakran váltanak partnert mindkét nemnél hogy az jól alápirít a házasság intézményének - minimum tartós élettársi kapcsolat - és ez is részben a népességfogyás oka

2015. aug. 10. 20:14
 22/22 anonim ***** válasza:

...Még atz előzőhöz:

Kérdés: Hogyan lehet a szűz állapotot javunkra fordítani?

- lehet érvelni azzal hogy tőlem nem kaphat el nemi betegséget

- ő taníthat be a saját igényei szerint

- a pasik megjegyzik az elő nőt: örök emlék lesz neki(FF/Male)

2015. aug. 10. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!