Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes élet szűzen, soha egyetlen barátnő nélkül,31 évesen, rendes munkahellyel, szerető családdal,2-3 igazi baráttal teljesen lehetséges?
Akkor leírom, hogy én hogy látom: jobb volt szüzen, mert akkor még tudtam, hogy milyen a dolog, nem is hiányzott annyira mint így, sok-sok szex nélküli év után.
A barátok a legfontosabbak. Nekem az sincs, és nagyon-nagyon rossz, hogy senkivel nem tudom megbeszélni a gondjaimat.
Persze, hogy lehet!
Ha majd akarsz utódokat akkor lesz necces a dolog.
Teljes életet lehet így élni de teljes értékű férfi soha nem leszel, ha nincs melletted egy nő.
Kivétel persze az, ha a vallásod miatt fogadtál cölibátust.
20 elutasítás? Engem csak az utóbbi 1,5 évben nagyjából 50-en utasítottak el.
24/F
És próbálkozás nélkül milyen férfinak tartod magad? Miért kell más megerősítése ahhoz, hogy lásd a valódi személyiségedet,ön/énképedet?
Én pl nagyon jól el vagyok egyedül napközben,amíg lefoglalom magam,munka,takarítás,főzés...de este,mikor egy újabb nap ismét egyedül fekszem le,akkor rájövök, hogy tök rossz ez így és bármit megadnék, ha egy férfi hazajönne este hozzám és mellém térne nyugovóra.
A szexet meg sem említem, hiszen tényleg ki lehet bírni szex nélkül.
a technikai,taktikai,kommunikációbeli és kitartásbeli hiányosságaidért nem a nők a felelősek.
A félénkségedért és fejlődésre képtelenségedért csak magadat okolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!