Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes élet szűzen, soha egyetlen barátnő nélkül,31
évesen, rendes munkahellyel, szerető családdal,2-3 igazi
baráttal teljesen lehetséges?
De. Kiegyezek én bármiben. De az egész abból indult hogy be próbálták magyarázni, hogy nem lehet teljes életet élni szex nélkül. Ne mondják már meg kinek mi a teljes élet. Uff. Ha nekem hiányozna nyilván végső esetben elmennék curvázni. Pénzem van rá. De mivel nem hiányzik, minek menjek?
2014. febr. 19. 01:05
Simán lehet! Ha 25 évet leéltem nélküle, akkor még 2x ennyit is leélek, utána meg már le fogom sz@rni, hogy mi volt vagy mi nem volt az életemben.
2014. febr. 19. 09:13
Nem teljes élet de én egyenlőre egy rendes munkahelynek is örülnék.
2014. febr. 19. 09:22
Hát szerintem barátom az a teljes élet, ha valakinek semmi nem hiányzik belőle. Ez nem krvára egyértelmű?
Fejben dől el... ha elfolytod magadban, majd később lesz szar, de nekem mindegy.
Én végettem egyezzünk ki, hogy akinek nincs igénye a szexre és nem is hiányzik neki (halkan megsúgom ez itt megbukott :D) az is élhet teljes életet...
.
.
.
.
Ha aszexuális.
2014. febr. 19. 10:44
mondjuk én lány vagyok, de szerintem NE nyugodj ebbe bele. most még elvagy, mert azért a 31 éves az fiatal még!!
de mi lesz később? édesanyád meghal, nem tudom tesód van-e, de egyedül fogsz maradni. a barátaidnak is lesz családja, te meg otthon fogsz keseregni. azért egy gyerek, egy társ, ezek fontos dolgok...
én azt mondom, h egyes egyedül nem lennél maradéktalanul boldog, örökké lenne egy hiányérzeted.
a másik, h ha az átlagos lányok kikosaraztak, akkor valószínű átlag alatti vagy. ne olyanokkal kezdj, akikkel abszolút nem vagy egy súlycsoportban. sajnos ez van.
szóval én nem adnám fel, fiatal vagy még, megbánnád később, ha beletörődnél! :)
2014. febr. 19. 10:49
36/42 A kérdező kommentje:
Utolsó. Akkor légy szíves közöl a lányokkal, hogy tekintsenek rám férfiként, mert egyedül nem jó lenni. Egy sem képes rám így tekinteni, csak barátként. Túl jó vagyok nekik azt mondják és nem akarják az életemet ,,lehúzni". Van testvérem, de nem vagyunk jóban.
Kérdező. Lehet az a gond, hogy alacsony vagy. pl 170cm vagy ez alatt. Az alacsony férfiakból a nők csak viccet csinálnak, sohasem kezelnek igazi férfiként, lekezelnek lenéznek. Svédeknél csináltak felmérést, hogy legtöbb egyedülálló férfi az ottani alacsony férfi rétegből kb. 175cm került ki. Ha van jó munkád, az nagy kincs, ami felér egy fél boldogsággal. A nőkön meg ne agyalj, nincs értelme, a magasság és magassarkú mániájukkal úgy sem tudsz mit kezdeni. 27/F.
2014. febr. 19. 18:13
Nem lehet teljes életet élni, sőt még csak boldognak sem lehet lenni egyedül. Viszont a 20 elutasítás még semmi. Én már nagyjából 20x20 elutasításnál járok, mégis próbálkozom tovább, bár nem sok értelme van, mert annyira ocsmány vagyok, alacsony és dagadt, hogy a lányok általában még csak szóba se állnak velem. De attól még próbálkozom, mert így legalább elmondhatom, hogy tettem valamit az ügyben.
2014. febr. 19. 18:28
39/42 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok alacsony, átlagos vagyok 176 centivel és 77 kilóval kövér sem vagyok, vagy 4-5 kiló plusz van rajtam, de eloszlik. Valami más lehet a gond. Nagyok a füleim és az orrom is, bár láttam én már több száz nagyobb orrú pasit is csinos nővel, tehát még csak erre sem tudom fogni a dolgot.
"Nem a vallásom miatt, de kb 20 elutasítás után 3 éve minden próbát feladtam"
Jó akkor itt elkönyvelem hogy komolytalan vagy...nem akarsz te igazán nőt magad mellé.
20 elutasítás után = feladás?:D
Ne is haragudj, de akkor ne csodálkozz, ha egyedül maradsz....
Én össze sem tudom számolni hányan utasítottak el, és 5 év próbálkozás után találtam igazi társat.
20 elutasítás után feladni nevetséges.... de ahogy érzed.
2014. febr. 19. 20:38
Kapcsolódó kérdések: