Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljes élet szűzen, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes élet szűzen, soha egyetlen barátnő nélkül,31 évesen, rendes munkahellyel, szerető családdal,2-3 igazi baráttal teljesen lehetséges?

Figyelt kérdés
Remélem, egyelőre jól érzem magamat így. Remélem más is van így és tudják, hogy ez így jó vagy sem.
2014. febr. 18. 23:49
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
20 elutasítás? Egy este alatt többször elküldhetnek egy olyan férfit, aki mindezek ellenére tökös és rendíthetetlenül megy előre, nem pedig feladja az első kudarcnál.
2014. febr. 19. 21:03
 42/42 DexaN ***** válasza:
(27F 185cm/80kg) kb 11 éve mondhatom azt hogy aktívan csajozok, talán 250 vagy valahol felette van a próbálkozásaim száma, álítólag a kinézetemmel sincs baj, azt mondják túlságosan ráfeszülök. Hát azért hagytam időt, amikor kb lese szartam a témát, ha a szerelem megakar úgyis megtalál alapon. Soha nem éreztem teljes embernek magam az egyedüllét miatt, csak próbáltam elhitetni magammal vagy kitölteni az űrt hobbival. Lehet azt mondani hogy ez a baj, de hogy változzak meg, varázsütésre... 2 éve volt egy lány akivel azt hittem sikerülhet, de úgy utasított el hogy annyi gerince nem volt amivel elém áll és beközli, csak megszakított minden kommunikációt, élőben megkerestem és akkor tudtam meg hogy "nem érzi a szikrát"...
2017. dec. 12. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!