Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljes élet szűzen, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes élet szűzen, soha egyetlen barátnő nélkül,31 évesen, rendes munkahellyel, szerető családdal,2-3 igazi baráttal teljesen lehetséges?

Figyelt kérdés
Remélem, egyelőre jól érzem magamat így. Remélem más is van így és tudják, hogy ez így jó vagy sem.
2014. febr. 18. 23:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Hehh, mintha csak saját magamat jellemeztem volna, kivéve, hogy nem vagyok szűz, de már jóideje nem szexeltem, se barátnő, annyira nem is hiányzik már, meg lehet szokni.

Ha kapcsolatfüggő lennék, biztos rosszabb lenne, de szerencsére inkább ilyen magamnak való vagyok, úgyhogy jól elvagyok.

2014. febr. 19. 00:02
 12/42 anonim ***** válasza:

csak 20 vagyok, de ugyanígy vagyok vele

persze saját családom még nincs, meg munkahely helyett egyetem

de én is megvagyok egyenlőre

bár 11 év múlva ki tudja hogy lennék ezzel :D

2014. febr. 19. 00:06
 13/42 Noydra ***** válasza:
Ezek szerint lehetséges, bár arra nem tippelek, meddig bírod még...
2014. febr. 19. 00:09
 14/42 anonim ***** válasza:
57%

Teljes élet <----> Szex nélkül

Paradoxon

2014. febr. 19. 00:10
 15/42 Noydra ***** válasza:
Ez is igaz 14es...
2014. febr. 19. 00:12
 16/42 anonim ***** válasza:
41%

Teljes élet <-----> Szex-és kapcsolatfüggőség

Ez a paradoxon.

2014. febr. 19. 00:14
 17/42 Noydra ***** válasza:

Szex továbbra is szükséglet, rendes libidóval.

Tagadhatja mindenki, ahogy akarja... ha jól látom te azért tagadod, mert rég nem volt benn részed.

2014. febr. 19. 00:17
 18/42 anonim ***** válasza:
Te az a tipikus anyuval élek pasi vagy? Nem kukacoskodásból, de érdekelne :) Lehet azért nem jön össze.. Vagy mit gondolsz mi a problem? ezt próbáld meg orvosolni szerintem.
2014. febr. 19. 00:17
 19/42 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem a hétévgi meccsek a tévében jobban hiányoznának, ha nem lennének, mint ha szex nem lenne. :DDD
2014. febr. 19. 00:22
 20/42 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván könnyebb a nőket hibáztatni, de ne haragudjatok 20-30 évesek emberek feladták, hogy legyen rendes életük?!

Csak magatokon tudtok segíteni, más nem fog.

Bárki bármit mond nagyon-nagyon rossz egyedül lefeküdni minden nap.

Az ember társas lény, és a legközelebbi, legintimebb kapcsolatot a párjával tudja kialakítani. Ennek hiányában (az ismerőseim alapján) egy idő után furcsák lesznek a férfiak. Egyre jobban a saját kis képzelt világukban élnek ahol normális mindent tudni a star trekről (bocsi) és képtelenek nők társaságában értelmesen viselkedni.

Ovis kisfiúknál is megfigyelhető, hogy a lányok "fújj" de a kocsikért odavagyok. Felnőtt férfiaknál is ez gyakori...

Csak párkapcsolatban lehet teljes, egészséges életet élni.

Különben megörül az ember, az öngyilkosságra leginkább az egyedülálló, munkanélküli férfiak a hajlamosak, és aki egyedül él jellemzően rövidebb ideig is él.

2014. febr. 19. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!