Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes élet szűzen, soha egyetlen barátnő nélkül,31 évesen, rendes munkahellyel, szerető családdal,2-3 igazi baráttal teljesen lehetséges?
14es vagyok.
Tehát aki normálisan szocializálódott,szerelem alapú párkapcsolatban él, és egészséges a szexuális élete az szex és kapcsolatfüggő.
Nincs több kérdésem.Ja,és őszintén sajnállak.
14-es és Te mondod meg mi a normális és hogy kellene vélnie az embernek?:D
Engem nem kell sajnálni, inkább én sajnállak Téged, mert ha 3 napig nem kapsz szexet már idegbeteg és frusztrált vagy, és ha nincs melletted épp senki, értéktelennek és jelentéktelennek érzed magad! :D
Te meg azt hiszed teljes életet élsz.Pedig nem.
A kapcsolat és szexfüggő kijelentésedből egyértelműen következik hogy fogalmad sincs a dolgokról,csak végletekben vagy képes gondolkodni.
És nem én mondom meg mi a normális,ugyanakkor a kezemet a tűzbe teszem azért a véleményért,hogyha egy férfiembernek nincs igénye a szexre, az NEM normális dolog.
Meg lehet magyarázni,de fölösleges.
Igen? Magyarázd már meg pl. egy aszexuálisnak, hogy miylen jó a szex és csak úgy élhet teljes életet. Vagy egy születése óta vak embernek, hogy miylen szép is a naplemente.
Én meg azt mondom, hogy akinek kevésbé hiányzik valami, az él teljes(ebb) életet.
Látom az ismerőseimen hogy viselkednek ha már ki vannak éhezve a szexre, vagy épp egyedül vannak és nem tudnak mit kezdeni magukkal, annyira semminek érzik magukat meg unatkoznak, mert megszokták hogy van mellettük valaki.
Klassz lehet az állandó sóvárgás. :D Amúgy is minden fejben dől el.
"A saját vágyaid rabja vagy állandóan, bebeeee" - igen, az éretten viselkedő egyén mintapéldája....
Nem lehet egyszerűen annyiban kiegyezni, hogy mindenkinek másak a szükségletei és ettől még senki nem lesz se rosszabb, se jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!