Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljes élet szűzen, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes élet szűzen, soha egyetlen barátnő nélkül,31 évesen, rendes munkahellyel, szerető családdal,2-3 igazi baráttal teljesen lehetséges?

Figyelt kérdés
Remélem, egyelőre jól érzem magamat így. Remélem más is van így és tudják, hogy ez így jó vagy sem.
2014. febr. 18. 23:49
1 2 3 4 5
 21/42 Noydra ***** válasza:
Köll a meccs is, de én nem azt választanám, az biztos :D
2014. febr. 19. 00:24
 22/42 anonim ***** válasza:
90%

14es vagyok.

Tehát aki normálisan szocializálódott,szerelem alapú párkapcsolatban él, és egészséges a szexuális élete az szex és kapcsolatfüggő.

Nincs több kérdésem.Ja,és őszintén sajnállak.

2014. febr. 19. 00:24
 23/42 anonim ***** válasza:
22%

14-es és Te mondod meg mi a normális és hogy kellene vélnie az embernek?:D

Engem nem kell sajnálni, inkább én sajnállak Téged, mert ha 3 napig nem kapsz szexet már idegbeteg és frusztrált vagy, és ha nincs melletted épp senki, értéktelennek és jelentéktelennek érzed magad! :D

2014. febr. 19. 00:29
 24/42 anonim ***** válasza:
valami oka biztos van és ezzel az okal nem lehet
2014. febr. 19. 00:31
 25/42 LeftBehind ***** válasza:
100%
20 elutasítás? Ember, te nem vagy ép! Engem csak az elmúlt 3 évben utasítottak vissza kb 150-en! Az igaz, hogy már teljesen érdemtelennek tartom magam a szeretetre,de akkor is ezt "Az első 20 után feladom" felfogást egy kissé túlzásnak tartom...
2014. febr. 19. 00:33
 26/42 Noydra ***** válasza:
Hát 23as, eléggé félreértelmezed a dolgokat...
2014. febr. 19. 00:33
 27/42 anonim ***** válasza:

Te meg azt hiszed teljes életet élsz.Pedig nem.

A kapcsolat és szexfüggő kijelentésedből egyértelműen következik hogy fogalmad sincs a dolgokról,csak végletekben vagy képes gondolkodni.

És nem én mondom meg mi a normális,ugyanakkor a kezemet a tűzbe teszem azért a véleményért,hogyha egy férfiembernek nincs igénye a szexre, az NEM normális dolog.

Meg lehet magyarázni,de fölösleges.

2014. febr. 19. 00:34
 28/42 anonim ***** válasza:

Igen? Magyarázd már meg pl. egy aszexuálisnak, hogy miylen jó a szex és csak úgy élhet teljes életet. Vagy egy születése óta vak embernek, hogy miylen szép is a naplemente.

Én meg azt mondom, hogy akinek kevésbé hiányzik valami, az él teljes(ebb) életet.

Látom az ismerőseimen hogy viselkednek ha már ki vannak éhezve a szexre, vagy épp egyedül vannak és nem tudnak mit kezdeni magukkal, annyira semminek érzik magukat meg unatkoznak, mert megszokták hogy van mellettük valaki.

Klassz lehet az állandó sóvárgás. :D Amúgy is minden fejben dől el.

2014. febr. 19. 00:45
 29/42 anonim ***** válasza:
Te meg Te hiszed azt hogy teljes életet élsz. Pedig nem. A saját vágyaid rabja vagy állandóan, bebeeee...:P:D
2014. febr. 19. 00:46
 30/42 LeftBehind ***** válasza:

"A saját vágyaid rabja vagy állandóan, bebeeee" - igen, az éretten viselkedő egyén mintapéldája....

Nem lehet egyszerűen annyiban kiegyezni, hogy mindenkinek másak a szükségletei és ettől még senki nem lesz se rosszabb, se jobb?

2014. febr. 19. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!