Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves szűz férfit miért nem akar egy barátnő sem (nem szexbarátnő, hanem igazi lelki társ) megtanítani, hogyan kell szeretkezni?
"Tudom, hogy fizikai vonzódás is kell ehhez, de ez engem nem érdekel,"
Én nő vagyok, és engem érdekel.Nem lehet valakire ráizgulni, akihez nem vonzódsz, legalábbis én nem tudnék. És ha prostihoz mész? Azt nem kell megtudnia senkinek... Ahogy nem reklámoznám a helyedben, azt sem, hogy nem volt még nőm.
1. Nem kell mindig teljesen őszintének lenni. Volt már kapcsolatod? Volt. Ennyi. Nem nagy kamu, hiszen nem érint úgy másokat, amitől nekik rosszabb lenne.
2. Majd ha lesz kapcsolatod, akkor megtanítanak ők - úgyis minden kapcsolat más, és úgyis össze kell szokni az adott személlyel. Nem kell tudnia, hogy te szűz vagy, hiszen ennyi idősen ez tényleg nem a legizgatóbb dolog. Csinálj úgy, mintha tudnád a dolgokat. Úgyis ösztönösen jön majd, vagy ha nem, akkor nagyon nyominak kell lenned, már bocs. Nem egy hű de bonyolult dolog. Majd javul úgyis időről időre. Ha annyit tudnak, hogy egy ideje nem volt kapcsolatod - persze nem azért mert nem lehetett volna - akkor úgyis máshogy állnak a dologhoz. Kész ennyi.
3. A barátnőiden meg ne is csodálkozz. Miért kéne nekik ilyet megtenni neked? Te sem várhatsz el ilyet tőlük, mert ez már megint gáz. Ilyen dolgokkal veted magad ebbe a helyzetbe.
A jelölteknek is azt mondod, amit ide leírsz? Mármint nem akarsz kapcsolatot, de tanítsanak meg,h ogy majd később az "igazival" ügyesebb legyél?
Roppant kecsegtető ajánlat :), már ne is haragudj.
Erre ki mondana igent? :)
,,tőlem ezt soha senki nem kérdezte meg, hogy volt-e valaki és ki volt az első"
Az a baj, hogy tőlem meg folyton. Lehet rossz lányoknál próbálkozok, akiket érdekel az előéletem. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!