Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve együtt vagy a pároddal, de úgy érzed, mégsem ő az igazi?
Van, 3 évig tartott, de szerencsére vége lett. Több ilyenbe nem megyek bele, ettől függetlenül nem bánom, mert tapasztalatnak jó volt, tanultam belőle (bár 3 évig kár volt húzni).
26F
6-os egyetértek veled!
Én 2 éve vagyok együtt a párommal együtt is élünk. Szeretem, de talán nem ő az igazi. Viszont szeret engem, dolgozik, nem pedig egy léhűtő sz@r alak...
Érett, család centrikus, jó vele. Sokszor másra vágyom...de inkább le élek vele egy életet, úgy hogy talán nem ő az igazi, mint hogy pasiról pasira szálljak. Szüleim 11 éves koromban váltak el, apum sokat ivott...bár nem volt vele baj, nem vert minket nem balhézott...csak nem bírtuk elviselni a piálást. Anyum 40 éves, szép, fiatalos nő, volt már egy jó pár pasija az elmúlt 12 évben, amióta apummal elváltak. És bármilyen helyes pasi volt...nem jött össze a dolog hosszú távon..és nem anyum miatt.
Anya szokta azt mondani ha tudta volna, hogy "minden" pasi ennyire sz@r (egyéb okok miatt) akkor inkább ő is apámmal marad és le éli vele az életét, minthogy most akad pasi...de lehet egyedül öregszik meg.
Ha az igazival vagy ha nem, előbb-utóbb úgyis beköszönt a megszokás. Nem mindegy? A lényeg, hogy találj valakit, akivel hosszú távon együtt tudtok lenni, akivel kölcsönösen tolerálni tudjátok egymás rossz oldalait is, és akivel a kémia is működik:) Én is hasonló dilemmában vagyok amúgy, mert az igazi az előző szerelmem volt; a mostani csak egy menedék. Ő ezt tudja is- fontosnak tartom a nyílt kártyákat-,de mivel neki én vagyok az igazi,elvakítja a saját szenvedélye így nem nagyon foglalkozik a tényekkel... Ő dolga:D
19(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!