Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha valaki huzamosabb ideig együtt van a párjával és néha elgondolkozik azon, hogy Ő-e az Igazi?
Én nem gondolkodtam ilyeneken amikor sokáig voltam valakivel.
Az tud igazán megbántani,akit szeretsz.
Én is a napokban ezen gondolkodom, szóval őszintén megértem az aggodalmaidat. De szerintem egy kapcsolat sem tökéletes; az utóbbi másfél hétben nem találkoztunk, de nem hiányzott, és megijedtem, hogy ez az jelenti-e, hogy már nem szeretem. Elég stresszes volt az utóbbi egy hónap, számára is, és nem volt sok időnk egymásra.
Egy éve vagyunk együtt, de még mindig szeretek vele beszélgetni, találkozni, még ha nem is hiányzik már úgy, mint régen. A rózsaszín köd elmúltával reálisabban látjuk a kapcsolatot, legalábbis ezelőtt sosem gondolkodtam el azon, hogy egymáshoz illünk-e.
Még most sem tudom, mindig együtt leszünk-e, és hogy mi is a különbség a barátság, a szerelem és a ragaszkodás között (vagy hogy hol van a határvonal közöttük); de minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nem szabad rögtön feladni. Szóval szerintem csak az idő mondhatja meg, mi lesz a kapcsolatotokkal, addig pedig mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy együtt maradjatok, ha igazán fontos nektek a másik :) Sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!