Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek megtetszett egy fiú és most nem tud dönteni hogy mi legyen, azt mondta nekem, hogy én vagyok az igazi neki. Fél éve vagyunk együtt távkapcsba, de minden héten talizunk és nála alszok 2 napot is. Én hogytudnám fellnyitní a szemét?
ez nem ingatag, hanem ha ló nincs szamár is jó
a szövege jó, Te meg beveszed a cuclit
ez a csaj nem szeret, soha nem is szeretett,
így jobban teszed, ha lépsz, keressél egyet aki igazán szeret, ez csak tanács, Te döntesz N
Oké. Tegyük fel, hogy téged választ. Hosszú távon hogy képzeled el ezzel a lánnyal a kapcsolatotokat? Ő elmászkál más pasikkal te pedig folyamatosan megbocsátod neki? És meddig tudod ezt folytatni?
Szvsz az egy hét 2 találkozás között nem olyan borzasztóan, kibírhatatlanul sok idő, hogy más fiúk társaságát keresse. (A párom külföldön van, fantáziádra bízom, hogy mennyit tudunk találkozni).
22L
ne haragudj, de te nem vagy normális. :D ennyire megalázkodni, hogy kidobott téged egy másik fiúért, de aztán megint visszajött. véleményem szerint a távkapcsolat a világ legnagyobb baromsága. persze az más, hogy összejöttök és utána kerültök messze egymástól.( de azt se lehet soká bírni)
ui: nem érdekel ha lepontoznak. nem vagyok nagy gyk-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!