Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves szűz férfit miért nem akar egy barátnő sem (nem szexbarátnő, hanem igazi lelki társ) megtanítani, hogyan kell szeretkezni?
Ja csodálkozol hogy általánosítanak, miközben te is általánosítasz. Amúgy meg még mindig nem kell teljesen őszintének lenned, és mindent bevallanod. Ráér az később is, a kapcsolat komolyodásával egyetemben - sőt még talán akkor sem. Érezned kell.
Amúgy azért tényleg nem biztos, hogy ott valami rendben van...
Nem értem, miért kellene megmondanod, hogy prostival veszítetted el. Ha megkérdezi, kivel, akkor kitérő választ adsz. "Régen történt" vagy "nem komoly kapcsolat volt" és pont.
Amúgy szerintem is van itt más gond is, nem csak az, hogy "szűz" vagy. Szerintem az alapszemélyiséged lehet olyan. Én pl. nő vagyok, de ha igazán vonz egy férfi, akkor nem érdekelne, hogy szűz-e, mert azt sugrozná velem, hogy jó lesz a szex. Ha nem elsőre, akkor másodszorra avgy ötödszörre.
"Nőknél is ez van, elvárják, hogy ne légy kezdő, de hogy azt hol szerezd meg a tapasztalatot, akkor már mossák a kezeiket."
Nézd, ha valakibe beleszeretek, már együtt járunk, kötődöm hozzá, testileg-lelkileg vonzódom hozzá, soha nem érdekelne, hogy szűz vagy tapasztalt.
Ha minden rendben van köztünk, és a maga természetes módján előbb-utóbb megérik rá a kapcsolatunk, hogy ágyba bújjunk, nemhogy nem várnám el, hogy rendelkezzen már tapasztalattal, de még valami meghatót és felemelőt is éreznék abban, hogy egy férfi, akit szeretek, velem élhet át életében először egy olyan élményt, ami szerintem az egyik legszebb dolog az életünkben.
Ha pedig valaki egyéjszakás kalandra vagy szexkapcsolatra vágyik, akkor - bár saját tapasztalaton nincsen ilyen téren, feltételezem, hogy - eléggé érhető módon nem kezdő partnerben gondolkozik.
Én szeretkeztem már olyan férfival, akinek én voltam az első az életében. Kifejezetten ügyes volt, szépen felfedezte a testemet, és jött minden ösztönösen, a maga természetes módján. Nem kellett "tanítgatni". Lehet, hogy izgult egy picit, mint valószínűleg mindenki, de nem szorongott vagy görcsölt, és volt benne annyi határozottság és önbizalom is, hogy nőnek érezhettem magam egy férfi karjai között, nem "tanítónéninek".
Én amúgy sem tartom jónak ezt a "tanítónénis" hozzáállást, hogy azért, mert egyik fél már tapasztaltabb a másiknál, majd ő tanítgatja a másikat, meg instrukciókat ad, hogy mit hogy), mert ez nekem kicsit olyan, mintha nem tekinteném teljesen egyenrangú félnek ilyen téren, nem hagynám önállóan "kibontakozni", magától ráérezni dolgokra, hanem azt kívánnám, az én elvárásaim alapján "teljesítsen egy feladatot".
Nyilván más egész finoman segíteni, rávezetni dolgokra, úgy mozdulni, hogy segítsek (mert nyilván nem fekszem ott, mint egy darab fa :-) és megint más közölni, hogy mit hogyan is kéne tennie.)
Nincsen nálam a bölcsek köve, nem vagyok tévedhetetlen, de szerintem ha 30 évesen még nem volt olyan komoly barátnőd, akivel odáig eljutottatok volna, hogy szeretkezzetek, akkor én nem lennék teljesen biztos benne, hogy önmagával a szűzesség tényével lenne gond.
Szerinted ha nem mondtad volna meg előbb-utóbb, hogy tapasztalatlan vagy szexuális téren, akkor eljutottál volna már valakivel odáig, hogy szeretkezzetek?
Azt meg nagyon furcsállom, hogy csodálkozol a nőknek azon a hozzáállásán, hogy a barát zónáb tartozó férfiakkal nem bújunk ágyba szívességből azért, hogy ők rutint szerezzenek.
Én szívesen megtanítanék bárki barátot, ismerőst bármi olyan dologra, készségre, amit tudok, ha kérné, de nem érzed magadtól, hogy amit te várnál, az teljesen más kategória?
Ha ennek a lelki, érzelmi vonatkozásaiba nem tudsz férfiként belegondolni, és te egy baráttal való szexuális aktust fel tudnál fogni egy pusztán technikai jellegű akcióként, a sok más szempont mellett például elgonolkoztál valaha azon, hogy - mivel 100 %-ban megbízható fogamzásgátlási módszer nem létezik, ha egy nő szeretkezik egy férfival (függetlenül attól, hogy az a férje, az élettársa, partnere egy szexkapcsolatban, vagy egy aznap este megismert férfi, akivel belemegy egy egyéjszakás kalandba, mindig a NŐ az, aki felvállalja annak a lehetőségét, hogy ha netalán a szándéka ellenére megfogan egy kisbaba, akkor az a két választási lehetősége van, hogy vagy megszüli, vagy át kell élnie egy abortuszt, annak minden testi-lelki következményével?
Visszatérve a te helyzetedre, megkérdezhetem esetleg, hogy az ismerkedés melyik fázisában szoktad megmondani a nőknek, hogy még tapasztalatlan vagy ilyen téren?
"Legalább 15 évet kell behoznod pár hónap alatt."
Milyen 15 év te szerencsétlen? Biztasd még arra a jó népet, hogy 15 évesen már kezdjen el mindent. Ennyire hülye nem lehetsz!
"hogy ezt nem tanulni kell, hanem ösztönösen jön,"
Na persze! Azért küzd olyan sok ember ilyen problémával!!!
Az össez nő a lelke mélyén b**ös k**va akiknek csak pénz kell. Én is feldatam már a barátnős dolgot úgyhogy marad a k**va. Vagy 20-30-at meg kellene huzni hogy behozni a lemaradast.
Sajnalom hogy igy alakult de elegem van az elutasitasbol. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!