Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még jól működő, igazi párkapcsolatok? Pl a környezetetekben?
Én kezdek elkeresedni ami a témát illeti, nem csak ezen az oldalon a kérdéseket olvasva, de a való világban is azt veszem észre, hogy az emberek azért jönnek egymással össze, mert csakúgy, nem szerelemből, hanem hogy ne legyenek egyedül, kielégüljenek, esetleg pénz és haszonszerzés miatt, majd ha megunta az egyik a másikat, vagy megszerezte amit akart, akkor szemérmetlen LAPÁT. Mindenki előadja, hogy ez a nagy Szerelem, persze a párkapcsolat tényezőit nemismervén szemrebbenés nélkül hazudoznak egymásnak, az alapvető tiszteletet sem megadva meg egymásnak, tartalékokat tartanak egymás háta mögött és képesek úgy este ágyba bújni a párjuk mellé egy üres szeretleket elejtve, amikor a tele vannak piszkos titkokkal.. kommunikációról már mintha nem is lenne divat.
Miért ilyen ritka és miért nem alapvető már a hűség? Az elköteleződés a párunk iránt? Miért ciki ha valakivel 5 éve vagy együtt akár fiatalon?
Miért nem működik ma már semmi hosszútávon, úgy mint régen, nagyanyáink korában? Csak azt látom mindenhol, hogy az emberek szórakoznak egymással, mindenkiről kiderül egyszer hogy mégsem olyan, amilyen és csak váltják egymást a puncik és a farkak. Senkinek már nem fáj szinte semmi, mert annyi a csalódás, hazugság és ármány, hogy már immunis rá mindenki. Jön a következő. Csak ilyen mobil kapcsolatokat látok mindenhol.
8. Felőlem nem kérdés a korrektség, ha meg vak voltam a jó emberismeretem ellenére akkor így jártam.
9. Abban a korban nem ritka az 1-2 éves, na de utána miért nem megy? Mert max 3 évig látok kitartani fiatalokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!