Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdhetném el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdhetném el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, arról lenne szó, hogy ugye szilveszter alkalmából voltam egy bulin, és ott találkoztam egy csajjal, aki szimpatikus volt nekem. :) Beszélgettünk is, az MSN cím is megvan, de innen hogyan tovább? :D

Első komolyabb kapcsolatom lenne, ha összejönne, de nem szeretném elszúrni! :D

Szóval konkrétabban a következők érdekelnének:

1. Honnan tudhatom meg, hogy van-e jelenleg barátja? Mert ha kapcsolatban van, akkor nem akarok bekavarni. Sejtésem szerint nincs barátja, de konkrétan nem tudom. Az nagyon gáz ha MSN-en kérdem meg (amolyan ismerkedés közbe, mert még nem ismerjük egymást annyira), hogy "és van barátod?"

2. Hogyan hívhatnám el valahová? Én ha el is hívom, hova lenne a legjobb?

3. Hogyan kérdezzem meg, hogy lenne-e a barátnőm? Vagy ezt érezni lehet? Pl. az "El tudnál velem képzelni egy kapcsoltatot, mert nekem nagyon bejössz?" szöveg hülyeség?

Nos, egyelőre ennyi kérdésem lenne!

Bocsi, ha hosszúra sikeredett, rem. kapok segítséget. :)

15/F

Boldog Új Évet!

2010. jan. 1. 22:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat! :)

Megkérdeztem, hogy nem jönne-e el valahová, amire azt mondta, hogy végülis eljöhet. :D

De még nem tudom, majd lesz valami. :P

Kösz az oldalt. ;)

2010. jan. 3. 14:12
 12/12 anonim válasza:

Használd egészséggel!

A (vonz)erő legyen veled!

2010. jan. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!