Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdhetném el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdhetném el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, arról lenne szó, hogy ugye szilveszter alkalmából voltam egy bulin, és ott találkoztam egy csajjal, aki szimpatikus volt nekem. :) Beszélgettünk is, az MSN cím is megvan, de innen hogyan tovább? :D

Első komolyabb kapcsolatom lenne, ha összejönne, de nem szeretném elszúrni! :D

Szóval konkrétabban a következők érdekelnének:

1. Honnan tudhatom meg, hogy van-e jelenleg barátja? Mert ha kapcsolatban van, akkor nem akarok bekavarni. Sejtésem szerint nincs barátja, de konkrétan nem tudom. Az nagyon gáz ha MSN-en kérdem meg (amolyan ismerkedés közbe, mert még nem ismerjük egymást annyira), hogy "és van barátod?"

2. Hogyan hívhatnám el valahová? Én ha el is hívom, hova lenne a legjobb?

3. Hogyan kérdezzem meg, hogy lenne-e a barátnőm? Vagy ezt érezni lehet? Pl. az "El tudnál velem képzelni egy kapcsoltatot, mert nekem nagyon bejössz?" szöveg hülyeség?

Nos, egyelőre ennyi kérdésem lenne!

Bocsi, ha hosszúra sikeredett, rem. kapok segítséget. :)

15/F

Boldog Új Évet!

2010. jan. 1. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. Nekem lazán megkérdezték.

2. Hívd el egyszerüen, szerintem érteni fogja a célzást, hogy hova azt pedig nem tudom, mozi, séta, Meki

3. Ezt az első hosszabb együttlét (mármint mozi, séta, meki vagy vmi) után kérdezd meg, és nem akkora hülyeség, csak a bejössz helyett inkább a "szépnek tartalak" vagy a "nagyon tetszel" de jó az is.

Buék:P

2010. jan. 1. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Kösz a választ! :)

Am kort, nemet írtok a továbbiakban légyszi, mert érdekelne, hogy milyen korosztály ír... :D

2010. jan. 1. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Én azóta nem írok, miután adtam egy (szerintem és 1 ismerősöm szerint) jó tanácsot, leírtam a korom és közölte az illető h ilyen fiatalon csak kussoljak, vhogy ezek után nincs kedvem:P

De csak azért mer te kérted, pont annyi vok mint te:D

2010. jan. 1. 22:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Én nem fogom ezt közölni. ^^

Tulajdonképpen csak a kíváncsiság miatt érdekel a kor. :D

2010. jan. 1. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Mind a hármat csak kérdezni kell....

Az első a leglazább....abból már sejteni fogja hogy akarnál mást is.

Aztán duma duma...."Jó ez az msn de nem talizhatnánk élőben,mert múltkor olyan jól eldumáltunk(szilikor)

Aztán ha jól érziktek magatokat nincs kertelés elmondod neki hogy nagyon tetszik és lehetne hogy kicsit közelebbről megismerkedhetnétek....kívül belül:)na ez csak vicc volt...Bátorság lazaság de nem kell túlzásba vinni:)

21L

2010. jan. 1. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Kicsit beszélj vele msn-en és hívd el valahova hogy találkozzatok, nem jó msn-en tartani a kapcsolatot mert személytelen és ellaposodhat az egész. Úgy hívd el hogy egyszerűen mond meg neki hogy szeretnél találkozni vele. Találkozáskor célozgass arra hogy bejön neked, ha veszi a lapot akkor tudni fogja hogy nem haverként gondolsz rá. Ha nem jössz be neki akkor legközelebb ha felhozod neki a 2. randi témát akkor kifogásokat keres de ha bejössz neki akkor elmegy veled egy második randira is, onnantól már nyert ügyed van.

19/F

BUÉK!

2010. jan. 2. 04:33
 7/12 anonim ***** válasza:

1. Azt tényleg kérdezd meg, de ne így az első MSNezések alkalmával azért, avgy csak akkor ha tényleg azt akarod, h leöjjön neki, h nejössz, de ha van myvipje vagy más közösségi oldalon fent van akkor szedhetsz le róla infókat

2. Én pizzázni hívnám el mert azt mindenki szereti :) VAgyis majdnem mindenki. Felhoznám így a kaját témának, hogy szereti e, mlyik akedvenc fajtája. Aztán mondanám neki, h 'huh olyan rég pizzáztam, nincs kedved vmikor együtt enni egy jót? ÉS ha mosolygós igennel válaszol akkor meg is kérdezheted, h mikor érne rá, vagy pedig konkrétan benyomod, h pénteken pl 6kor

3. Tőlem sose kérdezték meg h járnék e velük, hanem az első csóktól nyilvánvaló volt...

2010. jan. 3. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
ja és L/18
2010. jan. 3. 13:01
 9/12 anonim válasza:

Az idáigi válaszok megfelelőek, de mint látom nem vagy a téma mestere, de jól állsz hozzá. Csak ajánlani tudom neked ezt az oldalt, mely az ország leglátogatottabja ebben a témában: [link]

Rövid jellemzése:

Célunk: A magyar PUA (Pick Up Artist) közösséget magas szintű, és karbantartott információkkal ellátni.

Egy olyan pozitív légkört létrehozni, ahol egy egymást támogató közösség tud kialakulni és folyamatosan fejlődni.

Küldetésünk: Magyarország fiatalemberei legyen bátrak a nőkkel kapcsolatban, és legyenek képesek férfivá válni.

További sok sikert a csajokkal! :D

2010. jan. 3. 14:00
 10/12 anonim válasza:
ja és 17F
2010. jan. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!