Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra kezdhetném az életemet, nem jönnék össze a párommal. Ez normális?
Figyelt kérdés
pedig nagyon szeretem, jövőre házasság, aztán gyerek. de ha jobban belegondolok mostanában az jut az eszembe, hogyha újra kezdeném az életem, akkor nem biztos, hogy összejönnék vele. mert ő más mint én. más a felfogása, más a véleménye, én is más lettem mellette. van, hogy jobbnak érzem, de van hogy rosszabbnak. de szeretem, ezért vagyok vele. de külsőleg sem tetszik annyira már. ez normális? miért van ez? 6 éve vagyunk együtt, én 28/L, ő 33.2010. júl. 12. 11:22
1/4 anonim válasza:
Hát 2 választásod van vagy maradsz vele ha szereted és úgylátod hogy jó családapa lenne stb., ha szakítasz vele ki tudja mikor találsz olyat aki bejön normális és hozzád való... amugy igen normális a szerelem gondolom elmúlt már és mást jelent már a személyisége mint régen, de gondold át hogy cselekszel...
2/4 anonim válasza:
ha igy érzed, jobb ha nem mész bele a házasságba. ja és rohadtul nem normális! könyebb most új életet kezdeni, mint gyerekekkel együtt.
3/4 anonim válasza:
Tényleg elmúlt a szerelem, ha már így tudsz rá gondolni. Ilyenkor már nem szabad erőltetni, mert csak sérülni fogsz/fogtok. Megszokásból, meg félelemből(az újra kezdés miatt) sem éri meg vele maradni
4/4 anonim válasza:
Hidd el nem csak te vagy így ezzel:Sén is sok mindent másképp csinálnék az utóbbi évekre visszagondolván hogy jobb ha inkább kikerülöm az illetőt,de hát ami már megtörtént az megtörtént...talán meguntad,kihűltek a dolgok a szemedbe ezért nem olyan vonzó már annyira.Viszont ha így érzel,ahogy leírtad jobb ha nem mész hozzá férjhez,mert csak rosszabb lesz,most még ki tudsz lépni ha akarsz,házasságból már neccesebb.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!