Még sosem főztem semmit! Milyenfajta étellel kezdhetném el?
Oké rántottát, meg tejberizst ilyeneket tudok. Az nem egy nagy valami. De szeretnék mostmár izgalmasabbakat főzni, meghát ciki hogy még nem tudok. Mit ajánlatok?
20/l
Tészta féléket,mártásokkal,egyszerü sült húsokat amiket csak pácolni kell és aztán mehtnek a sütöbe.
Sütinek. Egyszerű piskotákat alapnak különbőző krémekel.
Én a főzést nem konkrét kajákkal, hanem részfeladatokkal kezdtem anyukám mellett. Pl: hagyma felvágása,pirítása... Meg közben figyeltem, hogy mit hogy csinál, milyennek kell lennie a dolgoknak. Később volt olyan, hogy mondta, mit csináljak, végül már önállóan megcsináltam. Nem tudom, hogy erre van-e most lehetőséged.
Egyébként amiket én kezdetben főztem azok főleg pörkölt félék és zacskós cuccok voltak pl: bolognai
Sütést meg szerintem muffinnal a legegyszerűbb kezdeni. Csak összekevered a hozzávalókat és bedobod a sütőbe.
Egyébként ha megtanulsz néhány alap eljárást akkor onnan bármit meg tudsz csinálni recepttel csak próbálkozni kell és nem kell megijedni ha valamit elrontasz. :)
paprikáskrumpli, rakott ételek
töltött paprika
zöldségleves, paradicsomleves, tojásleves, húsleves
főzelékek sült, rántott vmivel
töltött zöldség
tészták édesen-sósan
lecsó, pörköltek,
rizs, krumpli valamivel, töltött csirke
gombócok, derelye, piskóta, mákosguba, gofri, palacsinta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!