Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fájdalmas valóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fájdalmas valóság az, ha azért nem lesz párom, mert nem vagyok 28 évesen tehetős, nem tudom görögbe, spanyolba, franciába vinni a páromat évente 2 szer, nincs nagy lakásom, mint az összes ismerősömnek, akinek párja van?

Figyelt kérdés
26 közeli barátom van, ebből 22 milliomos, a másik 4 nek nincs is párja. Ezek majd minden 2. hónapban más képeket töltenek fel, hogy hol nyaraltak, tavaszoltak, őszöltek (igen-igen), mintha dolgozni sem kellene, hanem utazás az élet és munka nélkül is rommá keresik magukat. Én meg ugye ezt látom, hogy a kis keresetemből, ebből a negyed millió ftból havonta semmim sem lesz, a nők kerülnek.
2014. máj. 27. 18:24
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező csúnya.
2014. máj. 27. 20:00
 42/47 anonim ***** válasza:
Nem lehet egy sikeres ember valaki a diplomások körében, aki "görögbe, spanyolba" meg ilyeneket beszél. A randin meghallanám, szállnék fel a villamosra hazafelé :D
2014. máj. 27. 20:07
 43/47 A kérdező kommentje:
Nincs diplomám.
2014. máj. 27. 20:24
 44/47 anonim ***** válasza:
havi 250ből észre már nem telik.
2014. máj. 27. 21:23
 45/47 Költőnő? ***** válasza:
Szarnám le h mennyit keresel. Az jobban zavarna h negatív rinyapitsa vagy, aki a saját tulajdon barátaira irigy. Minek az embernek ellenség ugye...
2014. máj. 27. 22:16
 46/47 anonim ***** válasza:
VESZTES
2014. máj. 28. 01:11
 47/47 anonim ***** válasza:

Nem vesztes,hanem van igazság amit ír.

Én csak tudok róla mesélni,amikor 15kg-val nehezebb voltam 105 kg,meg nem voltak ilyen komoly ruháim nem jártam szoláriumba.Nem látszott rajtam a pénz,le se köptek a lányok,plusz gátlásos voltam,nem tudtam beszélni se velük.

Azóta új ruhatár,cipők,szoli,kommunikációs tréningek,na és most látom kezd alakulni,de még nem az igazi mert hiába le tudnám dumálni a bugyit,ha nem villantom a Bömöst,vagy az Audit,mert igenis HB9-10-sek EZT is nézik.

A testbeszéd meg a kommunikációd mellett,ezt el kell fogadni.

sose felejtem el a szórakozó helyen beléptem és a pultos lány egyből a nyakamba ugrott,persze mert Boss cipő volt rajtam,kb 1 perce lehettem bent.Másik csaj meg az ingemet gombolta kifele.

Ez is jelent valamit.

Jó élethez,pénz és stílus kell.

2014. szept. 18. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!