Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fájdalmas valóság az, ha azért nem lesz párom, mert nem vagyok 28 évesen tehetős, nem tudom görögbe, spanyolba, franciába vinni a páromat évente 2 szer, nincs nagy lakásom, mint az összes ismerősömnek, akinek párja van?
Figyelt kérdés
26 közeli barátom van, ebből 22 milliomos, a másik 4 nek nincs is párja. Ezek majd minden 2. hónapban más képeket töltenek fel, hogy hol nyaraltak, tavaszoltak, őszöltek (igen-igen), mintha dolgozni sem kellene, hanem utazás az élet és munka nélkül is rommá keresik magukat. Én meg ugye ezt látom, hogy a kis keresetemből, ebből a negyed millió ftból havonta semmim sem lesz, a nők kerülnek.2014. máj. 27. 18:24
31/47 anonim válasza:
Ez a kérdés kamu lesz!!
Ilyen hülye nincs.
Ha csak a közelemben élőket nézem legyen 100 ember, az átlagkeresetük 150.000 Ft.
Te jóval felette keresel. Máshol sírjál ne itt!!
32/47 A kérdező kommentje:
Pesten azért a gyárakban jobban keresnek nálam. Hegesztő vagyok és külföldre gyártunk gépeket (nem mondom milyet). Nehéz így élni szegényen.
2014. máj. 27. 18:52
33/47 anonim válasza:
Meg is érdemled, ha itt rinyálsz!!!!
34/47 anonim válasza:
MI van??? 8 órára, heti 5 napra, 250.000 forint a fizud és te sírsz??? Más fele ennyit keres, és nem egyedül él, hanem családdal. Nekem is kell ilyen munka, hol kell jelentkezni? :D
35/47 A kérdező kommentje:
Itt a gyárban, a napi 4 órát dolgozók keresnek 150 et, tisztára koldusok. Szerinte máshol sem keres senki annyit, mind 300 felett kap.
2014. máj. 27. 18:57
36/47 anonim válasza:
Na jó, ez provokáció.
Ha nem, akkor inkább lődd fejbe magad, köszi.
37/47 egybaba válasza:
figyu kimész Tiszaeszlárra ahol 22 ezerből élnek havonta ott csaszár leszel. ezer barátod lesz és mindenki téged fog csodálni. Te leszel a leggazdagabb ja és mindnek lesz családja XD
38/47 anonim válasza:
nem veszitek észre, hogy ez a kérdés kamu?:D
39/47 A kérdező kommentje:
Nem annak szántam. Ha annak érzed, akkor sajnálom.
2014. máj. 27. 19:20
40/47 anonim válasza:
Figyelemhiányos a kérdező. Elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!