Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fájdalmas valóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fájdalmas valóság az, ha azért nem lesz párom, mert nem vagyok 28 évesen tehetős, nem tudom görögbe, spanyolba, franciába vinni a páromat évente 2 szer, nincs nagy lakásom, mint az összes ismerősömnek, akinek párja van?

Figyelt kérdés
26 közeli barátom van, ebből 22 milliomos, a másik 4 nek nincs is párja. Ezek majd minden 2. hónapban más képeket töltenek fel, hogy hol nyaraltak, tavaszoltak, őszöltek (igen-igen), mintha dolgozni sem kellene, hanem utazás az élet és munka nélkül is rommá keresik magukat. Én meg ugye ezt látom, hogy a kis keresetemből, ebből a negyed millió ftból havonta semmim sem lesz, a nők kerülnek.
2014. máj. 27. 18:24
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Persze a 234 ezremből rögtön otthagyok a benzinre havonta 20 -30 ezret, mert szeretek menni ide-oda a régebbi autómmal kirándulgatni, meg a munkahelyem sem a szomszédban van.
2014. máj. 27. 18:41
 22/47 A kérdező kommentje:
A rezsim 40 ezre ft. Elmegy ez nagyon hamar. Higgyétek el.
2014. máj. 27. 18:43
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Én 100ezer forintból 3 műszakozok. Ebből 50et adok a családnak, hogy megtudjunk élni. Erről ennyit.

21F

2014. máj. 27. 18:45
 24/47 anonim ***** válasza:
65%
Talán nem a pénzéhes cicababákra kellene hajtani.
 25/47 anonim ***** válasza:

Ha ennyit keresel, ne siránkozz, mert ez magasan az átlag felett van.

Pénzel meg normális kapcsolatot nem fogsz venni, max pénzéhes riherongyokat.

26/47 anonim ***** válasza:

Ne rinyáljál már...

Teljesen felidegel amit mondasz. Más kevesebbõl is megél és családja is van.

18/L

2014. máj. 27. 18:48
 27/47 anonim ***** válasza:
Ez a fizetés legfeljebb Pesten mondható átlagosnak vidéken bőven átlagon felüli, ha te ennyit siránkozol a havi 250 ezreddel akkor gondolj bele mennyi baja lehet egy olyannak aki havi 100 ezer alatt él. Persze nyilván mindenki több pénzt szeretne, de közel sem te vagy a legszerencsétlenebb ebben az országban ezt elhiheted.
2014. máj. 27. 18:48
 28/47 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én ennyiért sokallom a napi 8 órát és a heti 5 napot. Dupla ennyiért is rosszul érezném magamat, mert a haverok otthon punnyadnak és mégis milliomosok. Egyik Ázsiából behoz olcsó mobiltelefonokat haverja révén és egy hét alatt elpasszolja az 50 darabot, amit minden hónapban kap. Fekete kereskedés. Ebből kb 2,5 millió ftja folyik be mindig minden hónapban.
2014. máj. 27. 18:49
 29/47 anonim ***** válasza:
61%

Milyen gyári munkát végzel amivel ennyit lehet keresni? Mi a végzettséged? Én is szeretnék ilyen fizut, lányok is csinálhatják?

Egyébként nem minden lány a pénzre bukik, lehet vmi kevésbé cicababás csajra kéne hajtani. Azok is szépek.

2014. máj. 27. 18:49
 30/47 anonim ***** válasza:
52%
Fájdalmas,de tényleg sokkal egyszerűbb a külső körülményeket okolni ahelyett, hogy megkeresnéd és kijavítanád magadban a hibát (vagy hibákat).
2014. máj. 27. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!