Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a smink miatt olyan szép sok lány? Mint ezeken a képeken?
Igen!
És tudnád mekkora ellensége a férfiaknak a farmernadrág!
Van, amelyik photoshoppolva is van, mert még a szemtengelye is megváltozott, az vicces:)
A smink tényleg nagyon megváltoztatja az embert, így az igazi meglepetés akkor éri a pasiz, amikor első ottalváskor felkelnek reggel és mondjuk a pasi ébred hamarabb. :))
Na ezért nem szoktam sminkelni, én jobban szeretem magamat adni nappal is.
#2:
Erre mondják, nem akkor van veled a nő, ha láttad ruha nélkül, ha nem, ha láttad smink nélkül! :)))
A jó smink rengeteget számít, elképzelni se tudod, milyen korrekciókra képes, aki tud sminkelni!
De a lányok többsége nem nagyon tud. A fiatal lányok inkább a hamvasságuk miatt szépek szerintem.
Nem ájultam el egyiktől sem.
Aki tényleg szép, az smink nélkül is jól néz ki. Ő pedig alulról a 4., a rózsaszín körmös.
Aki szép, igen, smink nélkül is szép lesz - de akkor is igazságtalanság odatenni a természetes képét a profi sminkes munkája mellettihez. Persze hogy tökéletesebbnek meg szebbnek fog tűnni ahol ki van sminkelve. Önmagában kell nézni, nem összehasonlítani a természetes úton elérhetetlen dolgokkal, mert akkor persze egyik lány sem lesz olyan nagyon szép.
Plusz, annyi más tartozik még egy lány szépségéhez, ami egy fénykép alapján nem látszik. Ahogy mozog, beszél, a gesztusai... Sokkal szebbé tehetnek valakit, mint a smink. Csak sajnos nem ezekre esik hangsúly manapság, mert ezekre koncentrálni kell, nem lehet fél percben, két képben megmutatni.
Ezeken a képen 2-3 lányon kívül (akik tényleg nem valami hűdeszépek) a többi egész jól néz ki smink nélkül is. És azért azt is hozzátenném, hogy a smink nélküli képeken nem használtak studióvilágítást csak vakut ami igencsak ront az összképen. Valamint komoly photoshoppolás is történt kérdésedre válaszolva.
Azt hozzá kell tenni hogy rengeteget számít a smink. Ezért például studióban nem is készítenek fotót, filmet komoly sminkelés nélkül.
Amúgy azok a lányok akik szépek smink nélkül is és azzal is szépek, az a kérdés h az illető tud-e sminkelni, mert sokan úgy értelmezik h egy vakolatot magukra kennek. A másik véglet meg a siránkozó csajok akik vmi fura egoizmus miatt nem sminkelik magukat, aztán sír a szájuk h rájuk se néz senki. Hát igen sminkelt csajok között még egy szép is csak átlagos, ez van, 21. század, fel kell nőni a csajoknak is ehhez.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!