Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fájdalmas valóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fájdalmas valóság az, ha azért nem lesz párom, mert nem vagyok 28 évesen tehetős, nem tudom görögbe, spanyolba, franciába vinni a páromat évente 2 szer, nincs nagy lakásom, mint az összes ismerősömnek, akinek párja van?

Figyelt kérdés
26 közeli barátom van, ebből 22 milliomos, a másik 4 nek nincs is párja. Ezek majd minden 2. hónapban más képeket töltenek fel, hogy hol nyaraltak, tavaszoltak, őszöltek (igen-igen), mintha dolgozni sem kellene, hanem utazás az élet és munka nélkül is rommá keresik magukat. Én meg ugye ezt látom, hogy a kis keresetemből, ebből a negyed millió ftból havonta semmim sem lesz, a nők kerülnek.
2014. máj. 27. 18:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%
aki 250.000 Ft ot keres és abból 150-et félre tud tenni az nekem ne sírjon.
2014. máj. 27. 18:32
 12/47 anonim ***** válasza:
53%

Valószínűleg csak béna vagy a nőknél. Nem tudod szavakkal és a testbeszédeddel benedvesíteni a puncijukat, szexuális vágyat gerjeszteni bennük. Ráadásul azt hiszed hogy a nők bugyijába pénzzel kell bevásárolni magad.

Én elég csóró voltam, főleg fiatal koromban, de volt sok jó nő az életemben, akiket megdugtam, mert valamennyire értek ahhoz, hogy mit kell mondani a bugyi nedvesítéséhez.

Ismerkedésnél kb. 60%-ban számít az, hogy mit tudsz mondani, 30%-ban hogy hogy nézel ki és 10%-ban hogy mennyi pénzed van (de az is inkább közvetve, pl. hogy milyen jó cuccok vannak rajtad).

2014. máj. 27. 18:33
 13/47 anonim ***** válasza:
Én 70 et keresek és hó végén már alig eszem, szóval csúnyán kifejezve: kuss.
2014. máj. 27. 18:34
 14/47 anonim ***** válasza:
0%

Abban igazad van,hogy 250 tényleg nem sok,egyáltalán sőt nagyon is kevés.Bár ha melós vagy akkor igen komoly ahhoz képest.

Én inkább úgy mondom igazi NŐies nőd nehezen lesz ha nem villantasz,mert igenis ha tiptop fullos csinos csajt akarsz akkor közvetve kell a sok pénz,mert magadra igen sokat kell költened,mint pl:edzés,kaja,ruhák eddig ez minimum 150.000Ft de keveset is mondtam,az edzés csak 80 - 100.000 ha komolyan akarod tolni.

Kezdj el teperni hajts,képezd magad,menj valami ismert szakra,tanulj,nyelveket is,és akkor lehet fullos életed.

De én is hasonlóan ezt látom.hogy igaz,hogy tehetős vagyok,de nincsen még Bömös,vagy merci és b_ssza a csőröm ,hogy a hülye BKV-n kell utazzak ezért se erőltetem még a csajozást mert ahhoz a célközönséghez már alap a normális verda,fel se szállna a BKv-ra elhajtana mint a kakát,és igaza lenne.

Szóval nekem is sok ismim gazdag,sikeres hát mit ne mondjak kb. Wall Street farkasa életükmvan már most,pont ezért hajtok én is.

Én megértelek kérdező abszolút minőségnek nagyon magas ára van.

2014. máj. 27. 18:35
 15/47 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azokat, de azt látom, hogy 5-6 éve mind együtt vannak, van 10 helyen baba is. Mintha minden pasi nem dolgozna és dőlne a pénz. A szlovákok is ilyenek, ahogy látom. Pénteken ha szabadnapos vagyok, nyüzsögnek az utakon a szlovákok, mintha nem lenne nekik a péntek munkanap. Mindnek ez a nagy dög 5+ milliós járgánya van. Rájöttem, hogy nem kell dolgozni, hogy tehetős legyél, hanem mást kell csinálni. Csak még azt nem tudom, hogy mit. Gondolom naívan, hogy lopni és csalni kell.
2014. máj. 27. 18:36
 16/47 anonim ***** válasza:
61%
Nem olyan kis kereset az a 250 ezer forint... Lehet, hogy a hozzáállásoddal van a baj. Ne legyél ilyen negatív, ezt mindenki megérzi. Amúgy megértelek, de ezen csak te tudsz változtatni. Próbálj rájönni, hol lehet a hiba.
2014. máj. 27. 18:36
 17/47 anonim ***** válasza:
Plusz fejleszd a testbeszédedet,kommunikációdat.Így lesz ütős.ekkor akármilyen nőd is lehet,plusz tanulj meg masszírozni,pl:jóni masszázs,tanulj meg hogyan kell egy csajt elsquirtöltetni,és haver ALFÁK alfája leszel.
2014. máj. 27. 18:37
 18/47 anonim ***** válasza:
de haverok azért vannak h leéld őket :D kérjél kpba
2014. máj. 27. 18:37
 19/47 anonim ***** válasza:
Hát, ez vagy kamu, vagy még rosszabb! Az én szüleim együtt nem keresnek ennyit, soha senkitől nem örököltek, mégis van házunk, stb. A körülöttem lévő legboldogabb párok minimálbért keresnek, és mégis van társuk.
2014. máj. 27. 18:38
 20/47 A kérdező kommentje:

50%-os.

Látod, igazad van, te nagy és gazdag ember leszel. Oda lesznek érted a nők.

2014. máj. 27. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!