Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fájdalmas valóság az, ha azért nem lesz párom, mert nem vagyok 28 évesen tehetős, nem tudom görögbe, spanyolba, franciába vinni a páromat évente 2 szer, nincs nagy lakásom, mint az összes ismerősömnek, akinek párja van?
Valószínűleg csak béna vagy a nőknél. Nem tudod szavakkal és a testbeszédeddel benedvesíteni a puncijukat, szexuális vágyat gerjeszteni bennük. Ráadásul azt hiszed hogy a nők bugyijába pénzzel kell bevásárolni magad.
Én elég csóró voltam, főleg fiatal koromban, de volt sok jó nő az életemben, akiket megdugtam, mert valamennyire értek ahhoz, hogy mit kell mondani a bugyi nedvesítéséhez.
Ismerkedésnél kb. 60%-ban számít az, hogy mit tudsz mondani, 30%-ban hogy hogy nézel ki és 10%-ban hogy mennyi pénzed van (de az is inkább közvetve, pl. hogy milyen jó cuccok vannak rajtad).
Abban igazad van,hogy 250 tényleg nem sok,egyáltalán sőt nagyon is kevés.Bár ha melós vagy akkor igen komoly ahhoz képest.
Én inkább úgy mondom igazi NŐies nőd nehezen lesz ha nem villantasz,mert igenis ha tiptop fullos csinos csajt akarsz akkor közvetve kell a sok pénz,mert magadra igen sokat kell költened,mint pl:edzés,kaja,ruhák eddig ez minimum 150.000Ft de keveset is mondtam,az edzés csak 80 - 100.000 ha komolyan akarod tolni.
Kezdj el teperni hajts,képezd magad,menj valami ismert szakra,tanulj,nyelveket is,és akkor lehet fullos életed.
De én is hasonlóan ezt látom.hogy igaz,hogy tehetős vagyok,de nincsen még Bömös,vagy merci és b_ssza a csőröm ,hogy a hülye BKV-n kell utazzak ezért se erőltetem még a csajozást mert ahhoz a célközönséghez már alap a normális verda,fel se szállna a BKv-ra elhajtana mint a kakát,és igaza lenne.
Szóval nekem is sok ismim gazdag,sikeres hát mit ne mondjak kb. Wall Street farkasa életükmvan már most,pont ezért hajtok én is.
Én megértelek kérdező abszolút minőségnek nagyon magas ára van.
50%-os.
Látod, igazad van, te nagy és gazdag ember leszel. Oda lesznek érted a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!