Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régóta csak barátja vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta csak barátja vagyok a lánynak, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el, hogy őrülten szeretem?

Figyelt kérdés

Több éve ismerek egy lányt, akivel anno majdnem összejöttünk, de a külső körülmények miatt mégsem. Voltam már több lánnyal is együtt azóta, volt barátnőm, akik mellett azt éreztem hogy boldog vagyok velük és szerettem őket. De amikor Ő megjelenik, minden más. Nyoma vész minden érzésnek csak Ő. Azóta is barátok vagyunk, mert azok lettünk, megbeszéljük egymással minden gondjainkat. Kinek mi a baj a parkapcsolataval, stb. De tudom, hogy nekem O kell. Hiaba volt barkim, hiaba ereztem jol magam barkivel ugy, hogy szerettem tenyleg, ha az illeto szolt volna, ugrottam volna... Szanalmas, vagy nem tudom. Ugy erzem o elete szerelmem 4 eve, es ot akarom, barmi aron. A kerdesem az lenne, hogy hogyan tudnam ezt kozolni cele. Tudja, hogy meg mindig szeretem, fuggetlenul attol hogy baratok vagyunk. Egy olyat akarok, ami csak a filmekben van. Elvinni valahova oda es olyat csinalni ami utan azt latja hogy oo jezus. tehat hogy lassa hogy mennyire szeretem. Es nem a penzrol van szo, mert o pont nem olyan lany, akinek a penz szamit. De ettol fuggetlenul ha penzrol van szo nincs akadaly. Szeretnem vele tudatositani hogy engem csak o erdekel, es vele akarok lenni, mert engem senki mas nem erdekel. Es egy olyan dolgot akarok, amitol megdobben es csak nez.. Nem akarok szanalmas lenni, hogy elviszem a legdragabb etterembe vacsorazni magyarorszagon stb, hanem olyat akarok ami kreativ, kulonleges, erezze hogy o eletem ertelme. Barmit meger. Egy hatalmas dolgot akarok. De hozzateszem, nem penzfuggo csaj. Nekem nem szamitana a penz sem, de neki nem olyat kell mutatni, ami penz, hanem ami kimutatja az erzeseket, a legaprobb dolog. Otleteket kerek, hogy milyen formaban hogyan kozoljem vele, hogy nem baratkent nezek ra (bar ezt tudja amugy is szerintem, hiaba viselkedel ugy), hanem ugy nezek ra, mint akivel az egesz eletem le akarom elni.

Johetnek tippek elso randi, stb, olyanok amiben nincs hatar! Mert se penz, se semmi nem szamit, Ot akarom es senki mast! (25F a lany 24L)

2014. máj. 24. 02:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jobb szó mint a p _ ina, de igazad van!
2014. máj. 24. 06:03
 12/16 anonim ***** válasza:

ha ennyire nagy dolgot szeretnel, akkor en ha fiu lennek, elvinnem valami magas helyre es a fube belevesnem h xy SZERETLEK!

vagy esetleg lent piknikeztek es ey helikopter leirja, vagy barmi ilyesmi:)

en tuti elajulnek tole:3

hogyha ez nem megoldhato, akkor vidd el vacsizni ugy, h minden reszet mashol egyetek.. ezt ugy ertem h legyen egy eloetel vhol, aztan leves mashol, aztan masodik mashol, aztan harmadik mashol, ameddig jol nem laktok, aztan desszert a legszebb helyen, es vegul vidd fel valahova ahol huvos vaan, es add oda neki a pulcsid, imadni fogja:)

ha ez sem megoldhato, akkor vidd el valami iszonyukulonleges helyre, ahol meg nem jart, vagy oda, ahova nagyon regota el szeretne menni:)

2014. máj. 24. 08:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Térdelj le elé és kérd meg a kezét. Garantáltan tátva marad a szája ;)
2014. máj. 24. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
vidd el vízi focizni majd a elcsúszik segítsd fel a földről és mond hogy mindig mellette voltál csak háttérbe vonulva. ha ilyen csaj pénzen megvett randinak úgysem örülne mert kellemetlenül érezné magát.
2014. máj. 24. 08:39
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Ez egyszerű, ez a friendzone klasszikus példája. Nem tud feléd érzéseket táplálni, nincs beléd zúgva, és ha bepróbálkozol, hatalmas koppanás lesz, majd elkezdődik egy évekig tartó, se veled se nélküled huza-vona. Irdatlanul sok pasi szenved ettől, hogy élete párja csak barátként néz rá. Viszont erre van egy ellenszer:

1. Egyszerűen állj elé, és mond meg neki hogy szereted, és neked ő a legfontosabb az életben.

2. 99% hogy azt mondja hogy ő nem érez így irántad, és csak barátként néz rád. És ez akkor is így lesz ha akárhova viszed el. Nem fog beléd szeretni egy egzotikus helyen sem.

3. Erre azt válaszolod, hogy semmi baj, de akkor te nem szeretnél vele többet találkozni meg egyáltalán beszélni sem, mert neked ez rosszul esik, ez neked szenvedést okoz így.

(na és erre nem leszel képes, hanem a visszautasításra elkezdesz majd nyalizni neki, iszonyatosan szánalmas módon, pedig itt most a jó kiállás kell)

4. Aztán lelépsz a retekbe. Nincs puszi, nincs ölelés, nincs nyalizás, nincsenek bociszemek, csak felállsz és elsétálsz.

(elég labilisnek tűnik az idegállapotod, szóval ezt aligha tudod meglépni)

5. Ezután csak vársz. Nem keresed, nem hívod, face-ről letiltod, számát kitörlöd. Természetesen ezt sem fogod tudni megtenni, mert csak ő fog a fejedben járni napi 24 órán át, így egyszer úgyis írsz majd neki, de ezzel nagyon elb.szod az egészet. A lényeg hogy ne érezze hogy szenvedsz. Azt érezze hogy lesz.rod őt. Egy nőnek semmi se fáj jobban mint a közömbösség.

6. Neki ez mégjobban fog fájni hogy elveszített, bűnösnek fogja érezni magát, nagyon rosszul fog esni neki, ezért felidézi majd hogy milyen kedves voltál vele mindig amit nem értékelt, mert természetesnek vett, de ezek hiánya most már nagyon rossz.

7. Keresni fog, és akkor lehet jobban meggondolta, és mégis ad esélyt.

8. Ennyi. MINDEN más megoldás garantált kudarc lesz. Viszont ehhez a recepthez kötélidegek kellenek, ami sajnos nekem se volt meg, így én is rákúrtam egyszer, életem nőjét vesztettem el, de már megtaláltam az új kedvesem. :)

2014. máj. 24. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó ehhez sem hozzátenni, sem elvenni belőle nem kell semmit. És valóban kidobott szó lesz 99%
2014. máj. 24. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!