Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régóta csak barátja vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta csak barátja vagyok a lánynak, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el, hogy őrülten szeretem?

Figyelt kérdés

Több éve ismerek egy lányt, akivel anno majdnem összejöttünk, de a külső körülmények miatt mégsem. Voltam már több lánnyal is együtt azóta, volt barátnőm, akik mellett azt éreztem hogy boldog vagyok velük és szerettem őket. De amikor Ő megjelenik, minden más. Nyoma vész minden érzésnek csak Ő. Azóta is barátok vagyunk, mert azok lettünk, megbeszéljük egymással minden gondjainkat. Kinek mi a baj a parkapcsolataval, stb. De tudom, hogy nekem O kell. Hiaba volt barkim, hiaba ereztem jol magam barkivel ugy, hogy szerettem tenyleg, ha az illeto szolt volna, ugrottam volna... Szanalmas, vagy nem tudom. Ugy erzem o elete szerelmem 4 eve, es ot akarom, barmi aron. A kerdesem az lenne, hogy hogyan tudnam ezt kozolni cele. Tudja, hogy meg mindig szeretem, fuggetlenul attol hogy baratok vagyunk. Egy olyat akarok, ami csak a filmekben van. Elvinni valahova oda es olyat csinalni ami utan azt latja hogy oo jezus. tehat hogy lassa hogy mennyire szeretem. Es nem a penzrol van szo, mert o pont nem olyan lany, akinek a penz szamit. De ettol fuggetlenul ha penzrol van szo nincs akadaly. Szeretnem vele tudatositani hogy engem csak o erdekel, es vele akarok lenni, mert engem senki mas nem erdekel. Es egy olyan dolgot akarok, amitol megdobben es csak nez.. Nem akarok szanalmas lenni, hogy elviszem a legdragabb etterembe vacsorazni magyarorszagon stb, hanem olyat akarok ami kreativ, kulonleges, erezze hogy o eletem ertelme. Barmit meger. Egy hatalmas dolgot akarok. De hozzateszem, nem penzfuggo csaj. Nekem nem szamitana a penz sem, de neki nem olyat kell mutatni, ami penz, hanem ami kimutatja az erzeseket, a legaprobb dolog. Otleteket kerek, hogy milyen formaban hogyan kozoljem vele, hogy nem baratkent nezek ra (bar ezt tudja amugy is szerintem, hiaba viselkedel ugy), hanem ugy nezek ra, mint akivel az egesz eletem le akarom elni.

Johetnek tippek elso randi, stb, olyanok amiben nincs hatar! Mert se penz, se semmi nem szamit, Ot akarom es senki mast! (25F a lany 24L)

2014. máj. 24. 02:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Meg valami:

Egyan helyre, ahol nem az van, hogy minek hozott ide, meg miert kajulunk ilyen draga helyen stb, mert O igy reagalna. Neki a penz semmi.

Egy olyan dolgot akarok, amibol azt latja, hogy tiszta szivbol szeretem es barmit megtennek erte. Olyan randit akarok, ami nem erdekel mennyibe kerul (olyan szinten h mindegy ha felmillio) de megse az latszodjon, hogy a penz. Meg ha penzrol is van szo, akkor olyan dologrol legyen szo, amit meg soha senki nem adott senkinek.

Orulten szeretem. 4 eve. Es ugy erzem akarkivel vagyok, nekem mindig o az igazi, (es gyokerekkel van egyutt, akikkel csak a problemaja van es nekem panaszkodik) es barmit de tenyleg barmit megtennek hogy velem legyen. Mert semmi mas nem erdekel az eletben...;

2014. máj. 24. 02:35
 2/16 A kérdező kommentje:

Meg valami:

Felreertheto hogy (neki a penz semmi).

Nem azert mondtam mert gazdagok, hanem azert, mert annyira normalis lany, hogy nala ez nem szamit.

2014. máj. 24. 02:37
 3/16 A kérdező kommentje:
hozzateszem... Egy szoval nem mondtam hogy en tokeletes vagyok. De amikror panaszkodik, olyan rosszul erzem magam, hogy en ezt nem tennem vele, stb.. O dontese persze. De ugy erzem irantam se kozombos, ha anno majdnem osszejottunk. O kell es kesz! 4 eve!
2014. máj. 24. 02:46
 4/16 anonim ***** válasza:

Hozzátesz még valamit? Vagy

megjelölhetjük az A-t?

2014. máj. 24. 02:47
 5/16 anonim ***** válasza:
balfaasz
2014. máj. 24. 02:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Jelöljük meg az A-t Vágó úr!
2014. máj. 24. 02:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha mi mondjuk meg mit csinálj, akkor az már nem a saját ötleted lesz :S de szerintem fontos, hogy valamit te a saját kezeddel készíts! :) vagy több valamit :) és az se rossz, ha egyik meglepit egy másik követi és így tovább :) remélem összejön, szerintem aranyosak lennétek és veled jól járna :) 22f
2014. máj. 24. 02:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Több infó kéne a lányról. Mi érdekli? Mennyire érzékeny? Hogyan viszonyul az emberekhez általában? stb.
2014. máj. 24. 03:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Basszus! Vele beszélj!

Mindenesetre érdekes, hogy hosszú mondatokon keresztül csak a pénzről beszélsz. Nekem nem fontos a lepkék nemi élete, így nem is beszélek róluk, se pro, se kontra.

Szóval neked mégis csak számít a pénz. 7x fordul elő a pár mondatodban. LOL A leggyakoribb szó a, amit leírtál az és, az, a szavakat nem számítva :)))))))

2014. máj. 24. 03:44
 10/16 anonim ***** válasza:

És még + 4 pénz, a kommentekhez :))) Szánalom!!!!!

Nekem nem kéne pasi, akinek a leggyakoribb értelmes szava a pénz.

2014. máj. 24. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!