Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az sértő, ha azt mondom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az sértő, ha azt mondom egy lánynak, hogy: "Ne haragudj, de sajnos nem vagy az esetem, én inkább a karcsú lányokat szeretem"?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 21:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen eléggé.
2013. jún. 14. 21:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, hogyha kihagyod belőle azt hogy a karcsú lányokat szereted akkor nem.
2013. jún. 14. 21:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elég a "nem vagy az esetem", azzal nem bántod meg.
2013. jún. 14. 21:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég a "nem vagy az esetem"!
2013. jún. 14. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyébként hány kilós a kicsike?
2013. jún. 14. 21:27
 6/15 anonim ***** válasza:
amúgy semmi gond, mondhatod neki, ha eddig nem vette rajtad észre, mert ere rá lehet jönni, nem kell hozzá sok gógyi N
2013. jún. 14. 21:29
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

hát... olyan 70 körül :\

2013. jún. 14. 21:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Megértem, ha nem tetszik, de inkább ne bántsd meg. A nem úgy is nem, hogy tárgyilagosan mondod. :)
2013. jún. 14. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért ne mondhatnád el, hogy neked a karcsú lányok jönnek be? Nekem egyszer megmondta egy csaj, hogy neki inkább a mackósabb pasik tetszenek. Sértődtem volna meg azon, hogy én gebe vagyok, és nem tartozom a zsánerébe? Mondjuk a kicsit kövérebbeknek ez sokszor fájó pont. Ha a lányok azt mondják, hogy bocs, de nekem a nagydarab/hosszú hajú/jóképű/szemüveges vagy akármilyen pasik jönnek be, akkor azt le kell(ene) nyelnünk, de ha azt mondod, hogy neked a soványabb csajok kellenek, akkor rögtön lehurrognak.
2013. jún. 14. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az is bőven elég ebben a témában, hogy: "Ne haragudj, én nem szeretnék tőled semmit." Ha nagyon kérdezősködik, hogy miért, maximum akkor jöhet, hogy "Nem igazán vagy az esetem"
2013. jún. 14. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!