Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a lánynak, hogy szeretem? Lányok ti hogyan szeretitek?
Ne mondd szerintem, cselekedj. Meglátod hogy viselkedik és a nap végén vagy olyan pillanatban, ahol azt érzed, itt kell, csókold meg.
Maximum visszautasít megint, de én azt mondom, ez jobban beválhat, minthogy 'ömlengesz', ő meg hirtelen nem tudja mit mondjon.
Ne mondd el neki, tapasztalat. Inkább mutasd ki, de úgy, hogy közben egy picit bizonytalanítsd el, hogy aztán rajtad agyaljon napokig. :) Ez be szokott jönni, ellenben ha nagyon kitárulkozol, nem biztos, hogy továbbra is érdekesnek talál majd.
De hangsúlyozom, nem minden lány ilyen, azt a taktikát alkalmazd vele szemben, amit leginkább hatékonynak találsz, ha már ismered, biztos tudod, mit szeret.
Cselekedj! Semmiképpen ne ilyen nyilvánosan (és most nem pl a sulira gondolok), hanem mikor több ember van pl koncert, vagy ilyesmi, akkor kulcsold a kezed a kezére. Ha nem engedi el, akkor húzd félre és csókold meg. Nehogy vigyorogj közben! Sem mikor félrehívod, sem mikor megcsókolod. Legyél határozott.
Ha elengedné a kezed, akkor is húzd félre, hajolj közel hozzá, ha ő csókol meg, tied a jackpot.
Ha elengedné a kezed, húzd félre, és valami (a helyhez kapcsolatos) témáról kérdezz.
Ha elengedi a kezed, húzd félre, hajolj közel hozzá, ha eltol, ráncold össze a szemöldököd, mintha nem értenél semmit. Kérdezd meg tőle röhögve, hogy azt hiszi-e, meg akartad csókolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!