Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a lánynak, hogy szeretem? Lányok ti hogyan szeretitek?

Figyelt kérdés
Egy lánynak egyszer szerelmet vallottam de nemet mondott azt mondta, egyelőre csak barátság. Ez 4 hónapja volt. Most szilveszterkor házibuliban elég jól elvoltunk. A lábát keresztbe az én lábamra tette, sokan mondták szinte rajtam ült. ÉN úgy vélem közeledett. De nem mondtam semmit mert volt egy kis zűr egy fiúval és nem akartam mégjobban összezavarni. Így is ideges volt. Szombaton jön, filmezünk, kókuszgolyót csinálunk. Hogyan mondjam el neki hogyan kezdjem el? Film után gondoltam megfogom a kezét megkérdem mi a véleménye rólam ha jó akkor esetleg csók. Lányok ti nektek hogyan mondták el hogy szeretnek titeket?
2014. jan. 1. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne mondd szerintem, cselekedj. Meglátod hogy viselkedik és a nap végén vagy olyan pillanatban, ahol azt érzed, itt kell, csókold meg.

Maximum visszautasít megint, de én azt mondom, ez jobban beválhat, minthogy 'ömlengesz', ő meg hirtelen nem tudja mit mondjon.

2014. jan. 1. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. jan. 1. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
15 mindketten.
2014. jan. 1. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne mondd el neki, tapasztalat. Inkább mutasd ki, de úgy, hogy közben egy picit bizonytalanítsd el, hogy aztán rajtad agyaljon napokig. :) Ez be szokott jönni, ellenben ha nagyon kitárulkozol, nem biztos, hogy továbbra is érdekesnek talál majd.

De hangsúlyozom, nem minden lány ilyen, azt a taktikát alkalmazd vele szemben, amit leginkább hatékonynak találsz, ha már ismered, biztos tudod, mit szeret.

2014. jan. 1. 22:28
 5/5 anonim válasza:

Cselekedj! Semmiképpen ne ilyen nyilvánosan (és most nem pl a sulira gondolok), hanem mikor több ember van pl koncert, vagy ilyesmi, akkor kulcsold a kezed a kezére. Ha nem engedi el, akkor húzd félre és csókold meg. Nehogy vigyorogj közben! Sem mikor félrehívod, sem mikor megcsókolod. Legyél határozott.

Ha elengedné a kezed, akkor is húzd félre, hajolj közel hozzá, ha ő csókol meg, tied a jackpot.

Ha elengedné a kezed, húzd félre, és valami (a helyhez kapcsolatos) témáról kérdezz.

Ha elengedi a kezed, húzd félre, hajolj közel hozzá, ha eltol, ráncold össze a szemöldököd, mintha nem értenél semmit. Kérdezd meg tőle röhögve, hogy azt hiszi-e, meg akartad csókolni.

2014. jan. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!